Haberler

Beş koltuklu Peugeot 4008 2020’de geliyor




Peugeot 4008 ile SUV ailesine yeni bir üye katmaya hazırlanıyor. Otomobilin 2020 yılında tanıtılması bekleniyor.

Peugeot 4008 daha dinamik olacak

Auto Express‘in haberine göre 4008 Toyota C-HR gibi otomobillerle rekabete girecek, dolayısıyla otomobilin 3008’in coupe versiyonu olması bekleniyor. Yeni Fransız daha şık bir tasarıma, ince yan camlara, kedine özgü bir ön ızgaraya ve arkada tek parça stop grubuna sahip olacak.

4008’in kabuğunun altında 3008 ve 5008’de de kullanılan EMP2 modüler platform bulunacak. Ailenin diğer üyeleriyle mekanik olarak benzeşmesine rağmen, Peugeot yeni modelinde daha farklı ayarlar kullanarak daha dinamik bir sürüş elde edecek.

Benzinli, dizel ve plug-in hibrit güç üniteleri

Motor seçeneklerinin temelinde üç silindirli PureTech turbo motor bulunacak. Yelpazede DS7’de de kullanılan 1.6 litrelik bir THP benzinli ve 1.6 ile 2.0 litrelik iki BlueHDI dizel de bulunacak. Müşterilere ayrıca plug-in hibrit seçenekler de sunulacak. Elektrikli motora sahip hibritlerin 240 ve 300 HP civarında güç değerleri sunmaları bekleniyor.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. 4008’in coupe formlu fotoğrafları internette dolaşıyorken 3008 fotoğrafı neden koydunuz ki

  2. Peugeot tasarımını, kalitesini ve teknolojisini çok geliştirdi. Bu sınıfta şu an için Toyota CHR lider durumda Juke zaten neslini doldurdu. Juke’un yeni kasası ne zaman gelecek henüz belli değil. Peugeot yeni modelleriyle birlikte dünyada marka imajını çok geliştirdi aynı şekilde ülkemizde de geliştirdi ancak geçmişe dayanan kötü marka algısı yüzünden Peugeot ülkemizde hakettiği değeri ve ilgiyi görmüyor. Peugeot zamanla ülkemizdeki kötü marka algısını da Türkiye’de silecektir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu