Haberler

Tesla Model 3’e “koltuk ısıtması” güncellemesi geldi!




Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, donanımsal olarak var olan özellikleri genel olarak OTA üzerinden gönderilen güncellemelerle aktif ediyor. Tesla Model 3’e gelen son güncelleme ise koltuk ısıtması dahil pek çok yeni özellik getiriyor.

Tesla Model 3’e yazılım güncellemesiyle arka koltuk ısıtması ekleniyor

Tıpkı akıllı telefonlar gibi araçlarına yazılım güncellemesi gönderen Tesla, iddialı otomobilini zamanında teslim edebilmek için bazı özellikleri sonradan aktif etme yolunu seçti. Bazı özellikleri güncellemeler ile açan marka, v8.1 güncellemesini araçlarına göndermeye başladı. Güncelleme ile beraber Tesla Model 3 için arka koltuk ısıtması ve mobil uygulamayla kapı kilidi açma gibi özellikler getirildi.

Yeni güncelleme ile güvenlik açısından da gerekli görülen bazı iyileştirmeler yapıldı. Daha önce 80 kilometre hıza kadar sunulan şehir içi otomatik fren desteği 145 kilometreye çıkarıldı. Tesla, bu iyileştirmenin otopilot sisteminin kararsız kaldığı durumlar için yapıldığını belirtiyor. Sosyal medyadan gelen görüşleri ve geri bildirimleri önemsediği bilinen Elon Musk, bakalım en yeni otomobiline nasıl yeni özellikler kazandıracak?

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. bende diyorum arka koltuklar niye sıcak ondanmış demek. Benim gibi Türkiye’deki yüz binlerce Tesla model 3 kullanıcısı için harika bir haber bu!!

  2. Yazılım ile donanım aktivasyonu iyiymiş. Donanımı zaten koymuşsun, çalıştırmak için niye bu zamanı beklemişler ki, bi düğmeye devreye bakmıyor mu yav…

  3. IOS mübarek, Jailbreak yapmadan koltuk ısıtması açılmıyormuş
    Gizli özelliklerin açılmasına aşinayız da gizli donanımların açılması da abuk subuk bir şey olmuş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu