FeaturedHaberler

Yeni BMW 3 Serisi, M-Sport paketiyle görüntülendi




BMW, başarılı sedan modeli 3 Serisi’nin yeni jenerasyonuna ait test çalışmalarına devam ediyor. Üzerindeki kamuflajı azaltan yeni BMW 3 Serisi, M-Sport paketiyle bir kez daha görüntülendi.

2019 BMW 3 Serisi, sportif yüzüyle objektiflere takıldı

Münih’te görüntülenen yeni 3 Serisi, sızdırılan eski fotoğraflara göre tasarımıyla ilgili daha fazla ipucu veriyor. Ön yüzünde yeni LED far yapısı ile bizleri karşılayan otomobilin böbrek formu yenilenmiş ve kalın çerçeveler ile çevrelenmiş. İnceltilmiş LED stop lambaları gözlerden kaçmayan aracın egzoz çıkışları da M-Sport paketi olduğunu belli edercesine sportifleştirilmiş.

Yeni BMW 3 Serisi’nin daha önce sızdırılan motor seçeneklerine göz atacak olursak; 136 beygirden 380 beygire kadar geniş bir yelpaze görüyoruz. Aktarma tarafında ise seçilen motora göre 6 ileri manuel ya da 8 ileri otomatik şanzıman tercih edilebilecek. Bavyeralı üreticinin yeni CLAR platformu üzerine şekillendirileceği otomobil, büyük bir olasılıkla Ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda karşımıza çıkacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu