FeaturedHaberler

Opel Astra, yeni motor seçenekleri ile makyajlanıyor




2 yıl önce tanıtılan beşinci nesil Opel Astra, Avrupa’nın en çok satan hatchback modelleri arasında başı çekiyor. Başarılı otomobil, Alman markanın PSA sonrası dönüşüm programından nasibini alacak gibi gözüküyor!

Makyajlı Opel Astra, PSA’nın motorlarına kavuşuyor

Almanya’da yakalanan Astra, ön yüzünde küçük bir kamuflaj ile objektifleri selamladı. Makyaj operasyonu ile yeni bir tampon ve ızgaraya kavuşacak olan Opel Astra’nın LED far ve stoplarında da küçük yenilikler bekleyebiliriz. Bunun dışında görebildiğimiz kadarıyla kozmetik makyaj oldukça yüzeysel kalıyor.

Makyajlı aracın en büyük yeniliği ise kaputunun altında gerçekleşecek gibi görünüyor. Zira Opel’in yeni sahibi PSA’nın yüksek emisyon değerlerine sahip mevcut motorları değiştirmek istediği biliniyor. Bu bağlamda PSA bünyesindeki bazı dizel ve benzinli motorların makyajlı Astra’da bulunmasını düşünmek yanlış olmaz. Ayrıca modelin ateşli GSi versiyonunun geri döneceği ve bu versiyonda 200 beygir güç üreten 1.6 litrelik benzinli motorun bulunacağı söyleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Opel’in makyajdan öte Astra’yı hafifletmesi lazım. Astra kaliteli ve iyi bir otomobil olmasına rağmen rakipleri karşısında çok ağır kalıyor. Astra makyajlanmasa bile sınıfındaki en iyi tasarıma sahipti makyajla birlikte araç belki daha da iyi bir görünüme kavuşabilir

    1. ağır diye bir şey yok gayet normal seviyede bir kütlesi var. Boş yorum yapmayın.

  2. Opel daha yüzü eskimeyen Astra'ya makyaj yapacağına çok sattığı Astra sedan'ı ortaya çıkartmalıydı, yanlış bir hamle olmuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu