FeaturedHaberler

VAG’dan Polo, Arona ve Ibiza için “orta koltuk” uyarısı!




VAG bünyesindeki Volkswagen ve SEAT markaları, bazı modelleri için zorunlu servis programı başlatıyor. Polo, Arona ve Ibiza modellerini etkileyen önemli hata ile ilgili detaylar haberimizde!

VAG; yeni Golf, Arona ve Ibiza sahiplerini servise çağıracak!

Finlandiya’da yayın yapan bir yerel internet sitesinin haberine göre; yeni Volkswagen Polo, SEAT Arona ve Ibiza modellerinde önemli bir güvenlik hatası keşfedildi. Sürücünün yaptığı ani manevrada arka orta koltuktaki emniyet kemerinin başlığı, sol arkada bulunan yolcunun emniyet kemerinin açılmasına sebep oluyor. Yaşanan hatadan yeni jenerasyon Volkswagen Polo, SEAT Ibiza ve Arona’dan oluşan yaklaşık 400.000 aracın etkilendiği bildiriliyor.

VAG, yaptığı açıklamada sorunun çözümü konusunda çalışma başlattıklarını bildirdi. SEAT ise bu süreç sürerken orta koltuğu kullanmama konusunda kullanıcılarını uyardı. Söz konusu modellere sahip araç sahipleri önümüzdeki haftalarda bilgilendirilecek ve servise davet edilecek.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. VAG fark edip de düzeltmek için çağırmış. Böyle güvenlik sorunu olup hiç fark edilmeyen arabalar illa ki olmuştur ve bu sebeple ölen çok insan olmuştur. Toyotanın e120 kasa corollalarının (2000 yılında üretilmeye başlandı) ön yolcu hava yastığı güvenlik sorunu sebebiyle taaa 2016 yılında fark edip garantiden değişimi için insanları servise çağırdılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu