FeaturedHaberler

Peugeot 508 SW, şık tasarımıyla resmi olarak duyuruldu




Yılın başında resmen ortaya çıkan yeni Peugeot 508, şık tasarımı ile pek çok otomobil otoritesini etkilemeyi başarmıştı. Fransız marka, sırt çantalı Peugeot 508 SW ile geniş aileler için lüks deneyimini bozmamayı hedefliyor.

Peugeot 508 SW, başarılı sedana sırt çantası giydiriyor!

Sedandaki keskin tasarım çizgilerini aynen koruyan 508 SW, sırt çantası giymesine rağmen omuz çizgisini birebir aktarmayı başarmış. Uzun arka bölümde yeni bagaj kapağının gelmesiyle ciddi değişimler olmuş. Yeni tampon ile beraber bagaj eşiği önemli ölçüde alçaltılırken, bagaj kapağındaki Peugeot yazısı dikkat çekiyor. Yükleme tarafında 530 litrelik bagaj hacmi, arka koltukların yatırılmasıyla 1.780 litre gibi ciddi bir hacme ulaşıyor.

İç mekanda i-Cockpit’i kullanmayı sürdüren otomobil, kullanıcısına 12.3 inçlik dijital gösterge paneli ve 10 inçlik bilgi-eğlence sistemi sunuyor. Kızılötesi gece görüşü, dur-kalk özellikli hız sabitleyici, park, şerit takip ve kör nokta asistanı gibi teknolojiler ise güvenlik tarafında destekliyor. Aracın kaputunun altında ise 5 adet motor seçeneği bulunuyor. 1.6 litrelik benzinli motor 177 ya da 222 beygir güç üretirken, 1.5 ve 2.0 litrelik dizel motorlar ise 128, 158 ya da 177 beygir kombinasyonlarıyla satın alınabiliyor.

128 beygirlik dizel motor hariç 8 ileri otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu Peugeot 508 SW, Ocak 2019’dan itibaren showroomlarda yerini alacak. 2019’un ikinci yarısında ise aracın benzinli hibrit motora sahip bir seçeneği daha duyurulacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Yahu çok yakışıklı.. Üstüne bmw, mercedes, volvo, audi amblemi çaksan sırıtmayacağı gibi premium rakiplerini bile gölgede bırakırdı.

  2. Dış çekim fotoğraflarında ve gerçek gözle çok daha güzel görüncektir eminim 😀

  3. 200 bin tl olacak fiyatı.sonra gene aynı muhabbet ”bunu alacağıma bir senelik 5.20d alırım selektör çakarım”..

  4. denizyenilmez_ demiş ki:

    Her şey cok guzel. Bakalım fiyat ne olacakHepsini görüntüle…

    Fiyat pek güzel olmayacak bence 😀

  5. Pejo Türkiyenin 3008 kullanıcısına yaptıklarından sonra açıkçası tamamen soğudum pejodan.

    Bu arada o arkadaşı tehditlerden sonra yola gelip sıkıntılarını çözmüşler ama iş işten geçince kıymeti yok.

  6. Sıkıntısını çözseler ne olur ki bu saatten sonra..O satırları okuyanlar Peugeot'un beş paralık imajına kolay kolay para vermezler

  7. byilmaz demiş ki:

    Sıkıntısını çözseler ne olur ki bu saatten sonra..O satırları okuyanlar Peugeot'un beş paralık imajına kolay kolay para vermezlerHepsini görüntüle…

    ***son durum***
    (şikayete konu olan tüm mağduriyetler peugeotturkiye tarafından giderildi ve duruma sebep olan kişi artık o görevde değil)
    sevgili sözlük ahalisi, herkese selam olsun.

    demiş araç sahibi. Sevindim tabi sosyal medyanın gücü devreye girince hepsi kuzu olmuş. Ama gelin görün ki yarın ben yaşasam aynı sıkıntıyı bu kadar ses getiremezsem biliyorum ki mahkemelerde sürüneceğim. Ne yazık ki "satış sonrası müşteri hizmeti" müşteri harici herkese hizmet ediyor bu ülkede.

  8. Çok takilmamak lazım bence. Her markada olabilen şeyler. Noyanin videosunu izliyorum adam 320d almış sıfır f30. Motordan ses geliyormuş serviste hiç bir şekilde ilgilenmemisler. Almanya ya yazmış ve sandık motor koyulmuş. Ben Almanca bilmeseydim veya çevirtecek güce sahip olmasaydım mağdur olurdum bunu yasayan bir suru insan vardır diyor. Özet bu bence

  9. denizyenilmez_ demiş ki:

    Çok takilmamak lazım bence. Her markada olabilen şeyler. Noyanin videosunu izliyorum adam 320d almış sıfır f30. Motordan ses geliyormuş serviste hiç bir şekilde ilgilenmemisler. Almanya ya yazmış ve sandık motor koyulmuş. Ben Almanca bilmeseydim veya çevirtecek güce sahip olmasaydım mağdur olurdum bunu yasayan bir suru insan vardır diyor. Özet bu benceHepsini görüntüle…

    Tabii ki her markada olabilir. Biz buralara gücümüz yettiğince yazıp daha fazla insana ulaşalım ki bu kokuşmuş mağduriyetleri yaşatan markalar bu amatörce davranışları bir daha yapmasın, ders alsın

  10. Bunlara gerek yoktu. Müşteri ilişkilerine yatırım yapmamanın bedeli bunlar. Kendi süreçlerini ve müşteri deneyimini iyileştirip geliştirmezsen bunları elbet bir gün yaşarsın. Kimse kusura bakmasın, orada oturan bir çalışanın sözüne bakmıyor bunların onayı, tek kişiyi suçlamak tamamen saçmalık. Orada oturan her çalışanın bir yöneticisi o yöneticilerin bağlı olduğu başka yöneticileri var. Belli başlı şeylerde yönetim onayı olmadan kimse orada kafasına göre karar veremez. Bir halt ettik suçu bir çalışanın üstüne yıktık olay kapandı. Yok böyle bir şey. Tamamen marka tarafı suçlu burada.

  11. Yeni Peugeot 508’in tasarımı çok ama çok beğenmiştim. Şimdi de ilk defe SW versiyonunu gördüm. Sahiden çok güzel bir arabaymış

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu