FeaturedHaberler

Hyundai i30 yeni yıla motor güncellemesi ile giriyor




Hyundai’nin C-hatchback modeli i30, yeni yıla girerken mevcut kasasının ilk makyajını aldı. Yeni motor seçenekleri ile güncellenen Hyundai i30 ile ilgili bütün detaylar haberimizde!

Hyundai i30, 3 yeni motor seçeneği ile makyajlandı

Güncel jenerasyonu 2 yıl önce yollara çıkan i30’da kozmetik olarak görülen tek yenilik, Fastback modelinden alınan ön tampon olmuş. Bunun dışında iç mekanda da 8 inçlik multimedya sistemi, sesli komut özelliği ile güncellenmiş.

Euro 6d normlarına uygun 1.6 litrelik yeni turbo dizel motor ailesine kavuşan Hyundai i30, emisyon standartlarına uygun egzoz arıtmasıyla geliyor. Smartstream adı verilen bu yeni motor; 96, 116 ve 136 beygir şeklinde 3 farklı versiyona sahip. 6 ileri manuel olan baz versiyon hariç aracın diğer tüm seçeneklerinde 7 ileri DCT şanzımanın opsiyon olarak sunulduğunu belirtelim. Yakıt tüketiminde ise kullanıcılara 3.8 l/100 km’lik ortalama tüketim değeri vaat ediliyor.

Benzin tarafında 100 beygirlik 1.4 MPI motor seçeneğine devam eden makyajlı i30, bu noktada da bir partikül filtresi güncellemesi almış. Yılın son çeyreğinde satışa sunulacak aracın fiyat bilgisi ise paylaşılmadı.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Hyundai ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sürekli kasa değiştirmeler , makyajlamalar bilmem neler.Hem araçların değerini düşürüyor hemde marka algısını düşürüyor. Ayrıca bu makyaj da çok kötü olmuş

  2. hyundai’i anlamakta zorlanıyorum, sözde kaliteyi arttırıyorlardı alman markalarını yakalayacaklardı, araçlar gittikçe çirkinleşiyor, o stop lambalarının 2019 yılıyla alakası var mı? elektronik el freni koyuyorsun, arabayı durdurunca kendin çekiyorsun, ee niye koydun o zaman onu?
    makyajlı i20 dün yolda gördüm keşke makyajlamasalardı, berbat etmişler onu da
    aynı şey tucson için de geçerli makyajlı kasada arka sinyaller bildiğin sarı, hiç değiştirmeseydin daha iyiydi

  3. O ağırlık düşmedikçe biraz zor satar. Boşuna sağını solunu değiştirmeye uğraşmasınlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu