FeaturedHaberler

Vietnam’ın yerli otomobili VinFast Sedan ve SUV ortaya çıktı




Vietnam merkezli otomobil markası VinFast, ilk modelleri Sedan ve SUV’un tanıtım görsellerini paylaştı. Önümüzdeki ay Paris Otomobil Fuarı’nda duyurulacak otomobiller oldukça iddialı gözüküyor!

Vietnam’dan yerli otomobil atağı: VinFast!

Marka, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile 4 Ekim’de başlayacak Paris Otomobil Fuarı’nda bir lansman düzenleyeceğini duyurmuştu. Basın ile paylaşılan görseller ise markanın ilk modellerini gözler önüne seriyor. Sedan ve SUV araçlarıyla Paris’e çıkacak olan VinFast, 20 eskiz tasarımın 62.000 kişi tarafından oylanması sonucunda iki modeli oluşturmuş. Araçların tasarımında Pininfarina dokunuşlarının olması da dikkat çekici bir unsur olarak göze çarpıyor.

Her iki aracın da karakteristik hatları, panjur ortasındaki V logosu ve F şeklindeki LED farlar etrafında şekillendirilmiş. Lüks sınıfta yer alacak otomobillerin model isimleri belli değilken, teknik detayları da 2 Ekim’deki lansmanda açıklanacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

    1. Yaparız imkan para sanayi tecrübe var lakin mutahhit zihniyetli patronlar ile yürümez bu iş. Elon gibi bir gencin önünü açsak yeter bize de ne zaman orası muamma

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu