FeaturedHaberler

DS3 Crossback, elektrikli motor seçeneğiyle duyuruldu




PSA’nın avantgarde otomobil markası DS, yeni crossover’ı olan DS3 Crossback modelini duyurdu. İçten yanmalı motor seçeneklerinin yanı sıra elektrik motoruyla dikkat çeken aracın detayları haberimizde!

DS3 Crossback, stil sahibi Fransızları elektriklendiriyor!

Dalga formundan ilham alınarak tasarlanan DS3 Crossback, Matrix LED Vision farları ve LED gündüz farlarıyla ön bölümünde bu havayı yakalıyor. B sütununda dalga formunun devam ettiği araçta gövdeye gizlenen kapı kolları önemli bir ayrıntı olarak dikkat çekiyor. İç mekanda ise baklava formu hemen hemen her yerde göze çarpıyor. Dijital gösterge paneli, head-up display, 10.3 inç multimedya sistemi ve 12 hoparlörlü Focal ses sistemi teknoloji tarafında kullanıcıların karşısına çıkıyor.

352 litre bagaj hacmine sahip olan araç; özellikle camlar ve kapıların kalınlığı arttırılarak iyi bir ses yalıtımı vaat ediyor. Yüzlerce kişiselleştirme seçeneğinin bulunduğu modelde Nappa deri, Alcantara döşeme ve krom trim malzemelerinin de olduğu 5 farklı stil paketi sunuluyor. Teknoloji cephesinde ise adaptif hız sabitleme, Drive Assist sürüş asistanı, otomatik park ve akıllı telefon üzerinden giriş/çalıştırma gibi özellikler sunuluyor.

Modelin motor seçenekleri de en az tasarımı kadar iddialı. 100, 130, 155 beygir benzinli ve 100, 130 beygirlik dizel motor seçenekleri bulunan araçta elektrik seçeneği de yer alıyor. E-Tense olarak adlandırılan seçenekte bulunan elektrik motoru 136 beygir güç ve 260 Nm tork üretiyor. 300 kilometre menzili olan elektrikli seçeneğinin 0’dan 100 kilometre hızlanma verisi ise 8.7 saniye olarak görülüyor.

Paris Otomobil Fuarı’nda otomobil severler ile buluşacak olan DS3 Crossback, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Harika bir şey olmuş ya. Bundan 5-6 sene önce 60-70 bin liraya çıksaydı alınırdı.

    1. Turkiye de otomobil piyasasını yine bunlar kurtarır. Şöyle golf ds3 vs ayarında elektrikli 30.000$ olan araçlar gelecek ki 220.000tl gibi rakamlara satılsın ve uzun vadede kazandirdiklari ile alınsın yoksa piyasa tek kelime ile bitti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu