FeaturedHaberler

Renault Clio Crossover kamuflajlı olarak yakalandı!




Renault, şu sıralar beşinci nesil Clio’yu ortaya çıkartmak için yoğun mesai harcıyor. Fakat Fransız marka arka planda Renault Clio tabanlı yeni bir crossover model de geliştirmeye başlamış!

Captur’a kardeş geliyor: Renault Clio Crossover göründü!

Son dönemde markalar arasında adeta bir patlama yaşanan SUV pazarında artık her üreticinin en az bir modeli bulunuyor. Yeni yüzüyle pek yakında karşımızda olması beklenen Renault Clio’nun yükseltilmiş versiyonu objektiflerden kaçamadı. Pazarda Captur, Kadjar ve Koleos modelleri ile var olan Fransız marka, aileye küçük bir üye daha ekleyecek gibi görünüyor.

Tasarım bakımından Clio ile aynı görünen prototip; Dacia Sandero Stepway, Hyundai i20 Active ve Ford Fiesta Active modellerine rakip olacak. Bu yönden aracın konumlandırması da Captur’un altında yer alacak. Ayrıca modelin kaputunun altında 1.0 ve 1.3 litrelik benzinli ve 1.5 litre dizel motor seçeneklerinin bulunacağı iddia ediliyor. Son olarak Renault Clio Crossover olarak adlandırılan aracın 2019 yılında duyurulmasının beklendiğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. ''Güncel Clio zaten yol tutmuyordu; düşük bütçeli yüksek Clio hiç tutmayacaktır diye önyargıda bulunmak istemem'' diyeceğim de…

    1. Güncel clio'yu cpc5 lastiklerle 4 yıldır kullanıyorum. Popüler B sınıfı araçların hepsini kullandım, yol tutuş konusunda clio sınıfında en iyilerden. Yurt dışında yapılan ''moose test''lerde coğu c sınıf otomobillerden bile daha stabil ve olgun davranıyor. Samimi söylüyorum araca sahip olduğum için övmüyorum. Aksine alırken ben de ön yargıyla, maddi durumum el vermediği için tercih etmek zorunda kaldım. 4 yıldır çok memnunum, iyi ki almışım diyorum şimdi.

    2. Hmm… Gerçekten bilgi ve dolu tecrübe dolu bir yorum. Sınıfındaki bir çok arabadan başarılı oysa ki.

    3. B sınıfında en keyifli tutuş fiesta dadır arkası çok iyi tutar önden biraz izin verir. Clio ray gibi gidiyor o da çok iyi yol tutar testlerde ford dan bir tık öndedir lakin sebebi ford keyifli ayarlamış. Bulaşmamanız gereken ise nissan ve ibiza rezalet, polo yine bir nebze iyi ibiza vs ye göre

  2. Güncel clio’yu cpc5 lastiklerle 4 yıldır kullanıyorum. Popüler B sınıfı araçların hepsini kullandım, yol tutuş konusunda clio sınıfında en iyilerden. Yurt dışında yapılan ”moose test”lerde coğu c sınıf otomobillerden bile daha stabil ve olgun davranıyor. Samimi söylüyorum araca sahip olduğum için övmüyorum. Aksine alırken ben de ön yargıyla, maddi durumum el vermediği için tercih etmek zorunda kaldım. 4 yıldır çok memnunum, iyi ki almışım diyorum şimdi.

  3. B sınıfında en keyifli tutuş fiesta dadır arkası çok iyi tutar önden biraz izin verir. Clio ray gibi gidiyor o da çok iyi yol tutar testlerde ford dan bir tık öndedir lakin sebebi ford keyifli ayarlamış. Bulaşmamanız gereken ise nissan ve ibiza rezalet, polo yine ibiza ve nissan a göre bir nebze iyi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu