FeaturedHaberler

Dacia Duster’a iki yeni benzinli motor seçeneği!




Geçtiğimiz yıl Frankfurt Otomobil Fuarı’nda duyurulan ikinci nesil Dacia Duster, yüksek satış rakamlarıyla dikkat çekiyor. Kompakt SUV sınıfının başarılı temsilcisi, uzun süredir beklenen 1.3 litre benzinli motor seçeneğine kavuşuyor!

Dacia Duster, Renault-Mercedes motoruna kavuşuyor!

Renault ve Daimler’in geliştirdiği 1.3 litrelik benzinli motor, iki markanın da pek çok modelinde kullanılıyor. Halihazırda 1.2 ve 1.6 litrelik iki benzinli motor seçeneğine sahip olan yeni Duster da sonunda bu motora geçiyor. Dacia’nın ilk kez kullanacağı motor, 130 beygir güç/240 Nm tork ve 150 beygir güç/250 Nm tork olarak tüketicilere sunulacak.

Bu ay içerisinde önden çekişli versiyon için satışa sunulacak olan motora yıl sonunda 4 tekerden çekiş seçeneği de eklenecek. Ayrıca yıl sonunda gerçekleşecek olan makyaj ile Duster’ın multimedya sistemi MediaNav Evolution da yenilenecek. Android Auto ve Apple CarPlay desteğine kavuşacak sistem, Whatsapp ve Spotify gibi uygulamaları da bünyesinde barındıracak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu