FeaturedHaberlerOtomobil Sporları

Ayhancan Güven Porsche GT3 Cup’ta şampiyon oldu!




Türk motor sporları yarışçımız Ayhancan Güven, Porsche GT3 Cup Benelux’un son ayağının ilk yarışını birinci tamamlayarak şampiyonluğu garantiledi. Ayhancan’ın göğsümüzü kabarttığı yarış ile ilgili detaylar haberimizde!

Ayhancan Güven Fransa’da klasman şampiyonu oldu!

Fransa’nın Paul Richard pistinde düzenlenen ilk yarışa ilk cepten başlayan temsilcimiz, güçlü bir performans sergileyerek damalı bayrağı lider görmeyi başardı. Şampiyonluk için 5 puana ihtiyacı olan Güven, böylece işi ikinci yarışa bırakmadan Benelux kategorisinde şampiyonluğunu garantiledi. Come Ledogar ve Florian Latorre podyumu tamamlarken, şampiyona ikincisi Xavier Maassen ise yarışı 11. sırada tamamlayabildi.

Şampiyonada yarışan diğer temsilcimiz Berkay Besler ise lider pilotumuzun 9.6 saniye gerisinde yedinci sırada finiş gördü. Pazar günü yapılacak ikinci yarışta Fransa şampiyonu da olmak için piste çıkacak Güven’i tebrik ediyoruz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Göğsümüz kabardı, gururlandık. Helal olsun Ayhancan yolun açık olsun. Haberi olmayan tüm petrolhead arkadaşlarıma başarısını, nerelerden nerelere geldiğini anlatıyorum sonuçtan beri, paylaşıyorum gönderilerini, böyle başarılı Türk sporcularımızdan herkesin haberi olmalı. Sezon boyunca tüm baskılara, kışkırtmalara rağmen çizgisini bozmadan adını yazdırdı, bayrağı dalgalandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu