Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

11 Adet 0 Kilometre BMW E34, bir garajda bulundu




Bulgaristan’ın güneybatısında yer alan Blagoevgrad şehrinde bir depoda, toplam 11 adet sıfır kilometre BMW 5 Serisi bulundu. Bulunan E34’lerin birinin station wagon, geri kalanların ise sedan gövde tipine sahip olduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre otomobillerin 1994 yılında üretim bandından indiği ve hiçbirinin trafiğe kaydının yapılmadı öğrenildi. Araçların çoğu 5.20 iken aralarında daha güçlü versiyonu olan 5.25’ler’de bulunuyor. Otomobillerin 1994 yılında bir araç kiralama şirketi tarafından satın alındığını ancak bilinmeyen nedenlerden dolayı hiçbir zaman kiralanmadıkları öne sürüyor.

Çekilen fotoğraflara göre otomobillerin ideal şartlarda korunmadıkları için gövdelerinde bazı çizikler mevcut fakat is kabin kısımlarında her hangi bir deformasyon mevcut değil otomobillerin sıfır etiketleri ve üstünde gelen koruma paketleri bile hala üzerinde tabiki araçların şartlarda korunmadıkları için bir temizlik istiyor. Araçların her hangi bir takoz üzerinde saklanmadıklarını belirtelim.

25 yaşındaki bu sıfır araçların akıbetinin ne olacağı ise şimdilik bilinmiyor. Yerel kaynaklardan gelen bilgilere göre otomobiller önümüzdeki aylarda 15 bin Euro civarı bir fiyata satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu