Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Toyota GT86 ve Lamborghini Urus karışımı pick-up!




Geçmişte pek çok otomobilin, pahalı rakiplerine benzetildiği klon projelerine pek çok kez şahit olmuştuk. Ancak bir Toyota GT86’nın Lamborghini Urus görünümü alıp bir pick-up modele dönüştürüldüğü ile ilk kez karşılaşıyoruz.

NATS Urus 86: Spor mu, SUV mu, yoksa pick-up mı?

Nihon Automobile College (NATS) adlı Japon şirketin yaptığı çalışma, otomobillerde son zamanlarda ortaya çıkan kavram karmaşasına yeni bir boyut kazandırıyor. Toyota GT86’nın kullanıldığı çalışmada aracın ön bölümü, Lamborghini’nin lüks SUV modeli Urus’a benzetilmeye çalışılmış. Ancak yapılan değişiklik bununla sınırlı kalmıyor. Tavanının arkası kesilen GT86, altyapıdaki yükseltmeler ile beraber Lamborghini Urus’a benzeyen bir pick-up’a dönüştürülmüş.

NATS mühendisleri oluşturulan aracın motorunda da bir takım modifiyeler gerçekleştirmiş. GT86’da yer alan 2.0 litrelik benzinli motor, turbo kit ve soğutma yükseltmeleri sonucu 270 beygir güce ulaşıyor. Sonuç olarak NATS Urus 86 adı verilen konsept araç, her yönüyle tam bir kavram karmaşası yaşatıyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu