FeaturedHaberler

Ken Block’un canavar kamyonetine Japon rakip geldi! [VİDEO]




Ken Block’un Gymkhana Ten “Hoonitruck” adı verilen drift kamyoneti, 914 beygirlik motoruyla görenleri büyülemişti. Görünüşe göre bu canavar kamyonete illegal bir Japon rakip gelmiş!

Suzuki motorlu Japon, bebek Hoonitruck olur mu?

İlk bakışta minik bir Hoonitruck gibi gözüken bu araç, aslında bir Honda N600’den başkası değil. Mini şehir arabası olan Honda N600, arka bölümü kesilerek küçük bir kamyonete dönüştürülmüş. Oluşturulan bu bölüme ise Suzuki GSX-R 1000‘den alınan motor eklenmiş. 190 beygir güç üreten bu motorun 6 ileri sıralı şanzımana bağlandığını belirtelim.

Aracın sahibi olan Alex Saint’e göre, sadece 487 kg ağırlığa sahip olan çalışma spor otomobillerle aynı ağırlık dağılımını sağlıyor. Ayrıca 250 metreyi 12.3 saniyede kat eden otomobil, bu süre içerisinde tam 167 km/s hıza ulaşıyor.

Görünümü ve kaplamasıyla Hoonitruck’a oldukça benzetilen Honda N600 ile bir de video hazırlanmış. Drift ve aksiyonun bol olduğu video ile ilgili görüşlerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. araç güzel ama top speed kötüönemli olan top speed denge kontrol bunların hepsini birlikte sağlayabilmek ama yinede başarılı bir swap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu