FeaturedHaberler

2020 Renault Captur kamuflajlı olarak yakalandı!




Avrupa’nın en çok satan crossover modellerinden Renault Captur, ikinci jenerasyonu ile merakla bekleniyor. Uzun süredir test katırında görüntülenen model, bu sefer ağır kamuflaj altında yakalandı!

Renault Captur, ikinci jenerasyonu ile iddialı geliyor!

Yaklaşık 2 yıldır Clio görünümünde objektiflere yansıyan yeni Captur, prototip haliyle ilk kez görüntülendi. Aracın üzerinde yoğun bir kamuflaj ve plastik kaplamalar olduğu için tasarımı hakkında konuşmak neredeyse imkansız. Ancak beşinci nesil Clio ile platform kardeşi olması, Captur’un tasarımına ilişkin bazı ipuçları veriyor.

İç mekanında artan malzeme kalitesi ile beraber daha fazla yumuşak malzeme göreceğimiz yeni Renault Captur, Clio ile benzer donanımları paylaşacak. Dijital gösterge ekranı, 9.3 inçlik multimedya ekranı ve yarı özerk sürüş desteği gibi özellikler görmek sürpriz olmayacaktır. Ayrıca genişleyen iç hacim ile beraber bazı ilginç çözümlerin de görülebileceği söyleniyor.

Yeni Renault Captur’un kaputunun altında, ilk etapta yalnızca 1.0 litre turbo benzinli ve 1.5 litrelik dCi motorların bulunması planlanıyor. Daimler ile ortak geliştirilen yeni 1.3 litre benzinli motor ile sürpriz bir dizel hibrit motorun da masada olduğu belirtiliyor. Dizel hibrit motorun 9.8 kWh batarya paketi ile yaklaşık 80 kilometre ek menzil kazandırabileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Son olarak yaz aylarında tanıtılması beklenen yeni Captur’un yıl sonuna doğru satılmaya başlanacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu