Haberler

2018 Volvo S90 New York Otomobil Fuarı’nda




Lüks sedan Volvo S90, 11 cm’lik arka diz mesafesiyle geliyor !

Standartlardan farklı bir model

Lüks otomobil üreticisi Volvo, en yeni modeli S90 ile bir hayli iddialı geliyor. 2018 standartlarından daha uzun dingil mesafesine sahip olan S90 arka koltuklarda geniş yaşam alanı sunuyor.

“Lüks” kelimesini hak eden dokunuşlar

Diz mesafesini artırmakla kalmayan Volvo, arka koltuklara masaj fonksiyonu eklemiş. Lüks vurgusunu hak eden bu dokunuşla beraber tasarım da elden geçirilmiş. Deri koltuklar ve ahşap detaylı kapı panelleri ile lüks vurgusunu görerek tescilleme olanağı buluyoruz.

S90 motor seçenekleri bakımından hayli zengin

Model üç farklı motor seçeneğiyle satışa sunulacak. Çift motorlu ve hibrit teknolojisine sahip T8, toplamda 400 beygir güç üretebilecek. Daha az güç isteyenler için ise T6 çift şarjlı motor seçeneği mevcut. Bu motor 316 beygir gücünde. Son seçenek olarak turboşarjlı T5 tercih edilebilir. Bu motor ise 250 beygir güç üretebiliyor.

Standart model olan T5 Momentum 48,100 $ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. T6 54,100 $, T8 motorlu model ise 63,650 $ fiyatla satışa sunulacak.

 

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Yeni e ve 5 serileri göz önüne alındıgında ve uzun dingil mesefesiyle beraber gayet mantıklı (onların baz fiyatları göz önüne alındıgında )

  2. Yeni 5 ve S90 bu sınıfta alınacak en mantıklı araçlar oldular tabi Türkiye fiyati artık yuh dedirten cinsten. Şunu da lüks otomobil başlığı altında yazmam gerekiyor. Ya memlekette çok zengin var yada biz harbi aptalız 400.000 tl arabaya verilir mi arkadaş yapmayın. Bu işin psikolojik sınırı %20 dir. 2 milyon TL Nakitin varsa 400.000 tl verirsin. Bizde adam 500k ya ev 300k ya araba alıyor yapmayın ya yazık günah insanlar ekmek bulamiyorlar birazda vicdan. Tanınmadığım için şunu söyleyeyim emin olun belki Çevrenizde yoktur fakat ben çocuğuna kitap alamama sıkıntısını yaşayan onlarca insan tanıyorum. Halbuki 200-300k vermek yerine 5-6 k lik opsiyonlar vermek yerine 10 aileyi sevindirse eminim kendini otomobil ile tatmin etmeye çalışan o insan daha mutlu olacaktır. Tabi sözüm zengin olanlara ve kalbi de zengin olanlara

  3. ELİT BULDUĞUM TEK MARKA VOLVO GERÇEKTEN ELİT. YENİ NESİLDE DE GÖNLÜMÜ LUCİD ALDI. Aylardır araştırıyorum bakmadiysaniz Lucid Motors a bir bakın derim yazılım işini kurtarirsalar Tesla yalan olur

  4. Bu sınıfta bir araç alacaksan yeni S90 alacaksın. Audi A6, BMW 5-Serisi ve Mercedes E’den çok daha güzel ve kaliteli. Volvo gayet güzel iş çıkarmış ve bu sefer başarmış

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu