Dikkat ÇekenlerFeatured

John Cena, Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosuna katıldı!




Hayranlarının merakla beklediği Hızlı ve Öfkeli 9’un çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak. Serinin başrolü Vin Diesel, son filmde yer alacak ismi sosyal medyadan duyurdu: John Cena!

WWE yıldızı John Cena, Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosunda!

Serinin ara filmi olan “Hızlı ve Öfkeli: Hobbs and Shaw”, 2 Ağustos’ta vizyona girecek. Ancak ekip o tarihlerde serinin dokuzuncu filmi için çekimlerde olacak. Dominic Toretto karakterini canlandıran ve aynı zamanda ortak yapımcı olan Vin Diesel, kadroya katılan bir ismi Instagram hesabından açıkladı.

Instagram hesabından yaptığı videolu paylaşımda Paul Walker’ı anan ve onun yeni bir isim gönderdiğini söyleyen Diesel, sonrasında transferi paylaştı. “Doğrular için savaşan yeni bir asker” olarak tanımlanan isim ise WWE’nin ünlü yıldızı John Cena’dan başkası değil. 42 yaşındaki eski dövüşçünün Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosuna katılması ise oldukça manidar. Çünkü Hobbs and Shaw filmiyle seriden ayrılan Dwayne Johnson, Cena’nın WWE dönemindeki en büyük rakibiydi.

Geçtiğimiz yıl Bumblebee filmiyle oyunculuk kariyerinde yeni bir sayfa açan Cena, aynı zamanda seslendirme projelerinde de yer alıyor. Justin Lin’in kısa bir aranın ardından yönetmenlik koltuğuna geri döneceği serinin dokuzuncu filminin 22 Mayıs 2020’de vizyona girmesi planlanıyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu