FeaturedHaberler

BMW’den Mercedes CEO’suna göndermeli uğurlama! (VİDEO)




Uzun yıllar Mercedes’in CEO görevini yürüten Dieter Zetsche, Salı günü emekli olarak 13 yıllık görevine resmen noktayı koydu. BMW ise bu fırsatı kaçırmayarak göndermeli ve muzip bir video ile Zetsche’yi uğurladı!

BMW’den göndermeli video: Dieter Zetsche artık bizimle!

Rakip üreticiler, dönem dönem rakipleri için göndermeli paylaşımlar hazırlayarak takipçilerini gülümsetiyor. Bu konuda usta olan BMW de rakibi Mercedes’in eski CEO’su Dieter Zetsche için ilginç bir video hazırladı. Zetsche’nin son iş günü ve Mercedes’e vedası ile başlayan videoda deneyimli ismin Mercedes S-Serisi makam aracıyla vedalaştığı görülüyor. Daha sonra Dieter Zetsche’nin ertesi gün garajından BMW i8 Roadster ile çıkış yaptığını görüyoruz.

Elbette bu tatlı göndermeli videoda gördüğümüz isim Dieter Zetsche’ye çok benzeyen bir oyuncu. “Rekabetimize yıllarca ilham verdiğin için teşekkürler.” yazısıyla sona eren reklama cevap ise gecikmedi. Daimler’in Twitter sayfasında yapılan paylaşımda BMW’ye teşekkür edilirken, “Patronumuz emekliliğinde gerçek beygir gücünü tercih edecektir.” denilerek atışmaya son nokta konuldu.

Dieter Zetsche, aslında bize pek de yabancı olmayan bir isim. İstanbul doğumlu olan Zetsche, 1976 yılında Daimler-Benz’e katıldı. 2005 yılında Daimler/Chrysler grubunun başına geçen ismin iki şirketin ayrılmasında önemli rol oynadığı biliniyor. Müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesi anlamında hassas olan 67 yaşındaki isim, koltuğunu Ola Kallenius’a bıraktı. Ancak Dieter Zetsche’nin 2021 yılında yarı zamanlı olarak denetim kurulu başkanlığına getirilmesi planlanıyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu