FeaturedHaberler

Yeni Renault Captur hibrit ve otonom destekli olacak!




Renault, ikinci jenerasyon Captur’un testlerine tüm hızıyla devam ediyor. Renault Captur objektiflere bir kez daha kamuflajlı olarak yakalanırken, model ile ilgili güzel bilgiler geliyor.

2020 Renault Captur bir kez daha görüntülendi

Yakın zamanda Sierra Nevada dağlarında görüntülenen yeni Captur, yine ağır kamuflaj giyerek objektiflerden kaçmayı tercih ediyor. Ancak aracın üzerindeki plastik kaplamaların sökülmesiyle beraber Clio’yu anımsattığını gözlemleyebiliyoruz. İki modelin de CMF-B platformu üzerine yükseltildiğini düşünürsek bu teori oldukça mantıklı hale geliyor.

Yeni Renault Captur’un teknolojik oyuncaklarının da Clio ile benzerlik göstereceği söyleniyor. 9.3 inçlik multimedya ekran, dijital gösterge paneli ve yarı otonom sürüş destek sistemleri bunlar arasında dikkat çekiyor. Ayrıca bazı yeni aktif/pasif güvenlik yardımcıları da sürücülerin kullanımına sunulacak.

Raporlara göre modelin kaputunun altında en fazla dikkat çeken seçenek dizel E-Tech hibrit motoru olmuş. 9.8 kWh kapasiteli bataryanın destek olacağı paketin saf elektrikli kullanımda sürücüsüne 50 kilometrelik bir menzil sunacağı belirtiliyor. Diğer seçeneklerde ise 1.0-1.3 litre turbo benzinli ve 1.5 litre dCi motor seçeneklerinin yer alacağı söyleniyor.

Yeni Renault Captur’un bu yılın üçüncü çeyreğinde tanıtılması ve yıl sonuna doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu