FeaturedHaberler

Renault Megane hibrit motor ile makyajlanıyor!




Geçtiğimiz aylarda ilk hibrit modeli olan Clio E-Tech’i duyuran Renault, dönüşüm sürecini hızlandırmış gibi görünüyor. Sırada casus fotoğraflar ile ortaya çıkan makyajlı Renault Megane var!

Makyajlı Renault Megane, hibrit versiyonu ile yakalandı!

Model ömrünü hemen hemen yarılayan dördüncü nesil Renault Megane, önümüzdeki yıl makyaj operasyonuna hazırlanıyor. Objektiflere yansıyan prototip ise modelin plug-in hibrit versiyonunu ilk kez gözler önüne seriyor. Sol arka çamurluğuna gizlenen şarj portu kapağı dikkat çeken aracın iz genişliği tarafında da artış yaşanabileceği tahmin ediliyor.

Bunun dışında kozmetik yeniliklerden bahsetmek için ise biraz erken gibi görünüyor. Zira test edilen araçta makyajlı herhangi bir parça göremiyoruz. Değişimin büyük olasılıkla far stop grubu, tampon ve ızgara gibi temel parçalar ile sınırlı kalacağını tahmin ediyoruz. Bunun yanı sıra iç mekanda ise tamamen dijital gösterge paneli ile güncellenmiş bilgi eğlence sistemi beklentiler arasında yer alıyor.

Aracın kaputunun altındaki hibrit motor ile ilgili şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak beşinci jenerasyon Renault Clio’da da gördüğümüz 1.6 litrelik E-Tech motoru görmemiz bir hayli olası gözüküyor. Çift elektrik motoruyla donatılan paketin yaklaşık 48 kilometrelik saf elektrikli sürüş sağlayacağı belirtiliyor. Bu da kağıt üstünde oldukça başarılı bir değer.

Hibrit motor seçeneğine sahip makyajlı Renault Megane, 12 Eylül’de kapılarını açacak Frankfurt Otomobil Fuarı’nda duyurulacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu