FeaturedHaberler

2020 Volkswagen Golf’ün iç mekanı görüntülendi




2020 Volkswagen Golf MK8, bu yılın başında çokça görüntülenmesine karşın uzun zamandır kabuğuna çekilmişti. Alman hatchback, en son sızıntısında iç mekanını büyük ölçüde belli etti!

2020 Volkswagen Golf, bu sefer iç mekanıyla karşımızda!

Kamuflajlı olarak bolca gördüğümüz yeni Golf, tanıtımına doğru üzerindeki ağırlıkları iyice atmış gibi görünüyor. Üzerinde neredeyse hiçbir kamuflajı kalmayan aracın ön tamponu, farları ve stoplarında kısmi bantlar bulunuyor. Buna rağmen MQB platformunun güncellenmiş versiyonu kullanan otomobilin evrimsel bir değişim geçirdiğini söylemek mümkün. Platform değişiminin yanı sıra, uzun zamandır beklenen tam bağımsız arka süspansiyon üst paketlerde standart olarak sunulacak.

Yeni Golf MK8’in iç mekanına baktığımızda ise Alman markanın gizleyeceği hiçbir detayın kalmadığını görüyoruz. Çok az düğmeye sahip olan minimal iç mekanda dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence sisteminin standart olarak bulunacağı belirtiliyor. Klima ve havalandırma ise multimedya ekranının altına yerleştirilen dokunmatik panel üzerinden kontrol edilecek. Modelin bu yönden işlevselliğe önem verdiğini söyleyebiliriz.

2020 Volkswagen Golf’ün kaputunun altında hangi motor seçeneklerinin yer alacağı ise hala sır gibi saklanıyor. Ancak başarılı modelin çeşitli hibrit ve CNG motor seçeneklerine sahip olacağı söyleniyor. İddialara göre plug-in hibrit motorlu versiyon, kullanıcısına 50 kilometreye yakın bir saf elektrikli sürüş imkanı sunacak. Son olarak modelin, elektrikli kardeşi ID.3’ün Frankfurt Otomobil Fuarı’ndaki tanıtımını etkilememek adına yıl sonuna doğru tanıtılacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu