FeaturedHaberler

Skoda Kodiaq RS, ABT dokunuşu ile daha da sportifleşti




Otomobil dünyasında orta-üst seviye modellerin ABT Sportsline dokunuşu her zaman için ilgi çekiyor. Alman şirketin son dönemde yaptığı özel çalışmaların ardından sıra Skoda Kodiaq RS modeline geldi.

Daha güçlü, daha sportif: Skoda Kodiaq RS ABT Edition!

Aldığı güncellemeler ile zaten sportif bir görünüm kazanan Kodiaq RS, ABT ekibinin dokunuşlarıyla bu sportifliğini daha da arttırmış. Pist için özelleştirilen kısa yaylarıyla viraj kabiliyeti arttırılan araç, mat siyah renkli 20 inçlik GR jant ile görünüm açısından farklılaştırılmış. Bunun haricinde 18 ya da 21 inç boyutundaki jantlar da kullanıcıların beğenisine sunuluyor. İç mekanda ise ABT logolu detaylar dışında göze çarpan herhangi bir yenilik bulunmuyor.

Skoda Kodiaq RS’in orijinal sürümünde kullanılan 2.0 litrelik çift turbolu dizel motor aynen korunmuş. Ancak bu noktada ABT’nin yazılım gücü devreye giriyor ve önemli bir kazanç elde ediliyor. Bu sayede 30 beygir güç kazanan araç, sürücüsüne 270 beygir güç ve 540 Nm tork sunacak. 0-100 kilometre hızlanma değeri 6.8 saniye olan Kodiaq RS ABT Edition’un maksimum hızı ise saatte 220 km ile sınırlandırılmış.

7 ileri çift kavramalı şanzıman ve 4 tekerden çekiş sistemi ile gelen otomobil, yapılan güncellemelerle beraber daha performanslı hale gelmiş. Ring’in 7 koltuklu en hızlı SUV’unu bu şekilde satın almak isteyenlerin ABT Sportsline’a özel sipariş vermesi gerekiyor. Dolayısıyla performanslı aracın fiyatı ile ilgili elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu