Dikkat ÇekenlerFeatured

Goodyear Yeni Eagle F1 SuperSport Serisi ile sınırları zorluyor!




Tamamı binek araçlar için tasarlanmış lastiklerden SuperSport serisi, Ultra-Ultra yüksek performans segmentinde daha yüksek hızlara çıkabilen, daha yüksek beygir gücü ve torka sahip araçlara özel geliştirildi.

Eagle F1 serisinde yeni çıkan 4 desen: Ultra Yüksek Performans segmentinde; Eagle F1 Asymmetric 5, Ultra-Ultra Yüksek Performans segmentinde; Eagle F1 SuperSport, Eagle F1 SuperSport R, Eagle F1 SuperSport RS olarak öne çıkıyor.

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden Goodyear, Eagle F1 SuperSport, SuperSport R ve SuperSport RS olmak üzere üç Ultra Ultra Yüksek Performans lastiğinin tanıtımını gerçekleştirdi. Goodyear’ın önde gelen performans lastikleri olan SuperSport ailesi, frenleme mesafelerinde ve tur sürelerinde çok önemli iyileştirmeler sağlarken, dönüş, frenleme ve hızlı kalkış anlarındaki tepkisiyle sürüş deneyimine dair somut unsurları da vurguluyor. Eagle F1 SuperSport serisi yenilikçi teknolojisi ve hamur bileşenleri ile de öne çıkıyor.

Eagle F1 SuperSport serisi aynı zamanda Volkswagen Golf GTI’den Porsche 911 GT2 RS’ye olası donanımlarla gelen 45 SKU ile Ultra Ultra Yüksek Performans segmentinin büyümesine hizmet ediyor.

Goodyear’ın, yarış lastikleri geliştirmedeki deneyimlerinden yararlanarak tasarladığı Eagle F1 SuperSport ailesi, üstün yol tutuş ve sürüş hakimiyeti özellikleri taşıyor. Lastik sırtındaki güçlü bloklar direksiyon hareketlerine tepki süresini kısaltırken, lastik omuzlarına uzanan geniş deseni virajlarda oluşan kuvvetlere karşı yüksek kontrol imkanı sağlıyor. Süper güçlü yanak tasarımı sayesinde sürüş konforundan taviz vermeden yüksek araç hakimiyeti sunan Goodyear Eagle F1 SuperSport ailesi, optimize edilmiş dış bloklarıyla öncelikli olarak kuru zemin şartları için geliştirilmiş olsa da, ıslak zeminler için tasarlanmış üçlü merkez bloklarıyla birlikte çok bileşenli özel hamura sahip. Bu sayede ıslak zemin şartlarında da iyi performans gösteriyor ve sürücüler, kuru zeminlerde virajları güvenle alırken, ıslak zemin şartlarında olağanüstü fren performansı ve sürüş hâkimiyeti deneyimi yaşıyorlar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu