FeaturedHaberler

Yeni Hyundai i10, N-Line sürümü ile görüntülendi




Hyundai’nin mevcut model grubundaki en küçük üyesi olan i10, yeni jenerasyonu ile pek yakında yollarda olacak. Geçtiğimiz günlerde eskiz çalışmaları ortaya çıkan modelin muhtemel performans sürümü Hyundai i10 N ise test edilirken objektiflere yansıdı.

2020 Hyundai i10, N Performance sürümüyle sürpriz yapabilir

Eskiz çalışmalarında agresif bir tasarıma sahip olacağı görülen yeni i10, görünüşe göre bundan fazlasını sunacak. Kamuflajlı olarak görüntülenen prototip ikili egzoz ucu ve sportif bir ön ızgaraya sahip. Bu da modelin sürpriz bir N-Line sürümüyle gelebileceğine işaret ediyor. Test modelinde kırmızı jant göbeğinin de görünüyor olması, bu teorinin doğruluğunu biraz daha arttırıyor.

Elimizde olan veriler, aracın güç üretimi ile ilgili herhangi bir bilgi vermiyor. Ancak tahminler bu modelde dört silindirli bir motora yer verileceği ve bu motorun 150 beygir civarı güç üreteceği yönünde. Markanın envanterinde bu tanımlamaya uyan 1.0 T-GDI turbo motor seçeneği bulunuyor. Ayrıca manuel şanzıman ve spor süspansiyon gibi detaylar da sürüş zevkine katkı sağlayabilir.

Son olarak yeni Hyundai i10 ve performanslı sürümünün yıl sonuna doğru tanıtılmasının beklendiğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu