FeaturedHaberler

Yeni BMW 1 Serisi Türkiye fiyatları açıklandı




Yeni jenerasyon Yeni BMW 1 Serisi, dizel ve benzinli motor seçenekleri ile Türkiye’de satışa sunuldu.

Üçüncü nesli ile çok daha sportif bir görünüme kavuşan yeni BMW 1 Serisi, markanın yeni tasarım anlayışı çerçevesinde şekillendirildi. Üstün şasi sistemleri ve yenilikçi teknolojilerin yanı sıra BMW’nin genlerinde yer alan tüm temel sürüş dinamiği bileşenlerinin ve kontrol sistemlerinin entegrasyonu, BMW 1 Serisi’nin her koşulda üstün yol tutuş kabiliyeti sunmasını Yeni BMW 1 Serisi sağlıyor. Bugüne kadar 1.3 milyon adetten fazla üretilen BMW 1 Serisi, yeni jenerasyonu ile yakaladığı bu başarıyı devam ettirmeyi hedefliyor.

Yeni BMW 1 Serisi’nin Türkiye’ye BMW 118i ve BMW 116d olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle geldiğini görüyoruz. Biri benzinli biri dizel olan bu modellerde First Edition Sport Line ve First Edition M Sport adında iki farklı tasarım paketi mevcut. 118i modelinde 140 beygir güç ve 220 Nm tork üreten 1.5 litre üç silindirli motor mevcut. Dizel tarafındaki 1.5 litre üç silindirli ünite ise 115 beygir güç ve 270 Nm tork üretiyor.

İç mekânda yeni standartlar

İç mekân kalitesini en üst seviyeye çıkaran Yeni BMW 1 Serisi’nde, ilk kez elektrikli panoramik tavan seçeneği de sunuluyor. Yüksek kaliteli malzemeler ve yenilikçi detayların buluştuğu geniş iç mekâna ferahlık hissi katan panoramik cam tavanın yanı sıra, arkadan aydınlatmalı trim şeritleri de Yeni BMW 1 Serisi’nin premium hissini artırıyor. LED aydınlatmalar, altı farklı renk seçeneği ile yarı saydam efektler oluşturarak iç mekândaki atmosferi değiştirmeye yardımcı oluyor.

Isıtma ve iklim fonksiyonları için gruplandırılmış kontrol kümeleri ve çeşitli sürüş fonksiyonları kullanım kolaylığı sağlarken, akıllı telefonlar için Kablosuz Şarj seçeneğine sahip fonksiyonel saklama gözü gibi ilkleri ek konfor ve kolaylık sağlıyor. BMW İşletim Sistemi 7.0’ı temel alan ve isteğe bağlı olarak sunulduğu bilgi-eğlence sistemi hem direksiyon arkasındaki hem de konsol üzerindeki 10.25 inç boyutundaki iki dijital ekranla birlikte sesle ya da el hareketleri ile kontrol edilebiliyor. Ek olarak, tam renkli, 9,2 inçlik BMW Head-Up Display de BMW 1 Serisi’nde ilk kez bir seçenek olarak, sürücünün gözlerini yoldan ayırmadan bilgileri görüntülemesini sağlıyor.

Model, Türkiye’de 235 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Icinde disinda ne donanim, malzeme sunarsan sun 235 bin tl’den baslayan fiyatlarla bence baslamadan biter. C segment arabanin baslangic fiyatina gel.
  2. Adamların 25000 birim paraya aldığı arabayı 235000 birim paraya alıyoruz şaka gibi
  3. Lutfen o bir premium
    Head up display ozelligi diger markalardan daha uzun omurlu ahahhd

    Vallahi kafayı kırıp böyle bir parayı c segment bir araca vereceksem bile malzemesine, içine dışına aldanmam. Gider normal markalardan birini gırtlak doldurur alırım daha iyi. Zaten otonom sürüşe kadar diğer normal markalarda da bir çok özellik artık mevcut. Neticede bu segment araçların sunduğu sürüş kalitesi de aşağı yukarı aynı. Sırf fazladan iki tane plastiği mıncıklayacağım diye dolu c segment parasına boş c+ almazdım. Ama en nihayetinde hiç birini bu paralara almazdım o ayrı konu :D

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu