FeaturedHaberler

2020 Skoda Octavia eskiz görüntüleri yayınlandı!




Skoda, yeni nesil Octavia’yı kısa zaman içerisinde duyurmayı planlıyor. Çek marka yeni Skoda Octavia modelini resmi olarak göstermeden önce önemli ipuçları barındıran render görüntüsü yayınladı!

Yeni Skoda Octavia agresif tasarımıyla geliyor!

Otomobil üreticileri, son dönemde yeni modellerini resmi olarak duyurmadan önce render görüntüleri paylaşarak beklentiyi artırıyor. Skoda da 11 Kasım’da tanıtılacak olan dördüncü jenerasyon Octavia için benzer bir strateji izledi. 2 resmi eskiz görüntüsü paylaşılan model, keskin hatları ve agresif tasarımı ile dikkat çekiyor.

Genel tasarımında abisi Superb’den bolca kopya çeken Skoda Octavia, tıpkı Volkswagen Arteon gibi eğimli bir tavan yapısına sahip. Ancak kamuflajlı örneklere bakıldığında bu detay seri üretim versiyonunda olmayacak gibi görünüyor. LED Matrix farlar, LED stoplar, bagaj kapağındaki geniş Skoda yazısı ve geniş jantlar dış mekânda göze çarpıyor. Sır gibi saklanan iç mekânda ise gelişmiş bilgi-eğlence sisteminin yanı sıra dijital gösterge panelinin yer alacağı doğrulandı.

Volkswagen’in modüler MQB platformu üzerinde yükselen dördüncü nesil Octavia; henüz duyurulmayan Golf MK8, Seat Leon ve Audi A3 ile kardeş olacak. Bu sebepten dolayı benzinli ve dizel motor seçeneklerinin yanı sıra hibrit güç seçeneklerinin de yer alması bekleniyor.

Skoda, yeni nesil Octavia’yı 11 Kasım’de duyurmayı planlıyor. Sınıfında iddialı modelin yollara çıkış tarihi olarak ise yıl sonu işaret ediliyor. Bu sebeple yeni Octavia’ya sahip olmak isteyen kullanıcıların fazla beklemeyeceğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu