FeaturedHaberler

SsangYong, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası Oldu




Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü Güney Koreli 4×4 uzmanı SsangYong, Pick-Up segmenti olan Musso Grand modeliyle ODD (Otomotiv Distribütörleri Derneği) Satış ve İletişim ödülleri 2019 Gladyatörleri’nde satış ödülleri kategorisinde Türkiye’nin ‘’En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası’’ ödülünün sahibi oldu.

03 Ocak 2020 tarihinden ODD’nin onuncusunu düzenlediği Satış ve İletişim Ödülleri, 2019 Gladyatörleri gecesinde 22 daldaki ödüller görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 

2019 yılının Mart ayında piyasaya sürülen SsangYong Musso Grand tasarım, teknoloji, konfor, güvenlik ve performans artılarıyla Pick-Up kullanıcılarının beğenisini kazanarak 9 ay gibi kısa bir sürede hafif ticari araç pazarında %134’lük büyümeyi yakalayarak En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası ödülünün sahibi olmuştur. 

Türkiye’ye iddialı giriş yapan SsangYong Musso Grand kendi sınıfında zirvedeki hak ettiği yeri Türk tüketicisinin beğenisini kazanarak almıştır. Şahsuvaroğlu Grup SsangYong’u zirveye taşıyan Türk tüketicisine bu haklı gururu yaşattıkları için gönülden teşekkür etmektedir.  

PICK UP- SUV sloganıyla hafta içi iş hayatının tüm ihtiyaçlarını 1,441 Lt’lik geniş bagaj hacmiyle karşılayan Musso Grand hafta sonu ise ailenizle birlikte bir SUV’dan beklenen konfor, sessizlik, donanım ve geniş iç hacim artılarını kullanıcılara sunarak keyifli ve güvenli vakit geçirilmesini sağlayan üstün özelliklere sahip bir araçtır. 

SsangYong, Musso Grand sahibi olmak isteyenler için Ocak ayına özel bir kampanya başlattı. Kampanya ile 90 bin ₺, 24 Ay ve yüzde 0 faiz fırsatıyla Musso Grand’a sahip olmak mümkün.  

1966 yılında kurulan Şahsuvaroğlu Grup, 2007 yılından bu yana SsangYong markasının Türkiye Distribütörlüğünü yürütmekte ve bugün 12 adedi YMY Plaza olmak üzere 18 adet satış ve 36 adet yetkili servis ağıyla tüm ülkede 53 yıllık tecrübesiyle hizmet vermektedir.
 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. 3 araçtan 7 araca mı çıkartmışlar? %134 büyüme anca öyle olur 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu