Featuredİlk SürüşVideolar

Subaru Forester e-BOXER Hybrid | Sürüş izlenimi | OTOPARK.com




Sinan Koç’un Subaru Forester e-BOXER Hybrid Sürüş izlenimi sizlerle. Siz Forester için ne düşünüyorsunuz?


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. fiyati maalesef çok pahalı bence. 450bin verecek adam 50 daha koyup bmw x3, mercedes glc gibi araçları arabilir. hatta yine e serisi dizel otomatik bile alabiliyor. bunları yan yana koyduğunda subaru’nun şansı haliyle azalıyor. hele de içinde karartmalı aynası bile yokken. hibrit olması da yakıt tüketimi olarak bir şey katmaktan uzak. hal böyle olunca batarya değişimidir, bakım maliyetinin artmasıdır gibi yük getiriyor. tasarım olarak da ayrıca bir önceki kasa bence çok daha güzeldi. subaru’yu çok beğensem de bu forester olmamış.
  2. Kibrit kutusu büyüklüğünde bir alana kamera koyulunca çözünürlük bir zahmet iyi olsun tabi. Kameradan yanları görebilmek için uzak gözlüğü takmak lazım. O altta ki eşşek kadar multimedya ne işe yarıyor da gitmişler zaten küçük olan 2.ekranı daha da küçülterek kamera koymuşlar anlamadım. Subaru’yu severim ama o motora, şanzımana bu fiyatı imkanı yok vermezdim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu