FeaturedVideolar

KEREM GÖK’ÜN YER UÇAĞINI KULLANDIK !




Bugün; YouTube camiasının sevilen anlatıcısı ve bizim de çok eski bir takipçimiz olan Kerem Gök ve küçük canavarı Opel Adam’ıyla beraberiz. Sohbetin bol olduğu bu videomuzda, Adam’ı da birazcık zorladık ve muazzam keyif aldık. İyi seyirler !


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz

İlgili Makaleler

16 Yorum

  1. Opel adamı severdim de hayırsızların eline düştüğünü görmeye başladık.Kerem gök meclisten dışarı
  2. şirin bir araç. fakat o kadar bence. sinan koçun bazı markalara karşı çok da objektif yorum yaptığını düşünmüyorum. and bu konuda daha iyiydi. test boyunca opel ruhundan bahsedilip durdu. kusura bakmayın ama opel bir mazda, subaru, volvo, alfa vs. gibi ruhu olan ve niş bir marka değil. ürettiği ruhu olan araçlar 90larda kaldı. o dönemde de ruhsuz otomobil neredeyse yok zaten.

    otomobil özelinde konuşursam da tek kapı a/b segmentinde mito bu araçtan çok daha tercih edilesi bana göre…

  3. Zamanında Vectra B ve Vectra C’ye uzun süre sahip olmuş ve seyahat etmiş bir aile ferdi olarak bende yerimi alıyım. Ne zaman isyan çıkartıyoruz?
  4. Şahsen 2003 Corsa C 1.2 Club 1 yıllık deneyimimle beraber ailesinde Vectra C, Astra J, Corsa D bulunduran ben de yerimi alayım 😁

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu