FeaturedKampanyalar

Jeep, Mart ayına özel cazip fırsatlar sunuyor!

Jeep Compass ve Renegade'de 15 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor.




Jeep, Mart ayında da cazip satın alma kampanyaları sunuyor. Ay boyunca Compass ve Renegade modellerine özel anahtar tesliminde 15 bin TL’lik nakit indirimi sunuluyor.

Jeep, Renegade ve Compass modelleri için cazip teklifler sunuyor!

Jeep, Mart ayında özel bir satın alma kampanyası sunuyor. Avantajlı kampanya ile Renegade ve Compass modellerinde anahtar tesliminde 15 bin TL’lik nakit indirimi sunuluyor. Jeep Renegade’in Longitude donanım seviyesinde 16 inç alüminyum jantlar, sis lambaları, Cruise Kontrol, 5 inç UConnect dokunmatik ekran, arka park sensörü, trafik işareti tanıma gibi güvenlik ve konfor özellikleri öne çıkıyor. Modelin Limited versiyonlarında ise yeni LED far grubu, Apple CarPlay destekli Uconnect 7.0″ Bilgi Eğlence Sistemi, Önden Çarpma Uyarı Sistemi, Şerit Değiştirme İkazı, Park Yardım Sistemi, Akıllı Hız Asistanı gibi özellikler bulunuyor.

jeep

Jeep’in özgün tasarımını teknolojiyle birleştiren Compass Limited modelleri; Apple CarPlay Destekli 8.4″ UConnect Multimedya Sistemi, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Park Yardım Sistemi, geri görüş kamerası, elektrikli bagaj kapağı gibi teknolojik özellikler ve 18 inç alaşımlı jantlarıyla satışa sunuluyor.

Mini crossover sınıfının güçlü temsilcilerinden Renegade modeli, ülkemizde 1.3 litrelik benzinli motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. 150 beygir güç üreten bu motor, DDCT 6 ileri otomatik şanzıman ile eşitleniyor. Compass Limited modelleri ise gücünü 1.4 litrelik benzinli motor seçeneğinden alıyor. 4×4 çekiş sistemine sahip olan Compass Limited, 9 ileri tam otomatik şanzıman ile 170 beygirlik gücünü yola tam olarak aktarıyor. Son olarak cazip kampanyanın ay sonuna kadar süreceğini ve Jeep showroom’larından detaylı bilgi alabileceğinizi belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu