FeaturedHaberler

Yeni Volkswagen Amarok’a ait beklenen tasarım paylaşıldı

Yeni Amarok ve Ford işbirliği ile geliştiriliyor




Volkswagen, merakla beklenen ikinci nesil Amarok modelinin tasarım çalışmasını paylaştı.

VW Genel Naşkanı Herbert Diess, ikinci nesil Amarok için Volkswagen Ticari Araçlar ve Ford markaları arasında yapılacak işbirliğinin ilk meyvesi olduğunu söyledi. Yapılacak olan tüm gelişmeler sayesinde yeni nesil Amarok ve Ford Ranger büyük bir ortaklığa  sahip olacak. Yeni VW Amarok ve Ford Ranger’ın satışa sunulacağı tarih ise  2021 olarak tahmin ediliyor.

Volkswagen Amarok

VW tarafından paylaşılan eksiz çizime baktığımızda yeni Amarok için şuan satışta olan versiyonuna göre tasarım detaylarının genel olarak korunduğu fakat artık daha heybetli bir görüntüye sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca yeni Amarok, Volkswagen’in yeni tasarım detayları ve güncel yüzüne de bu şekilde sahip olmuş durumda. Eksiz çizimlerin seri üretim versiyonu ile arasında oldukça farklılık olacağını da hatırlatalım.

Ford ve Volkswagen ortaklığı

Yeni Ford Ranger ve VW Amarok arasındaki ortaklığının yanında yeni Ford Transit Connect ve yeni VW Caddy modellerinin de birlikte aynı fabrikada üretilmesi bekleniyor. Ayrıca bu ortakta Ford’un üreteceği yeni bir şehir minibüsü üretmek için Volkswagen tarafından yardım beklediği biliniyor. Buna ek olarak VW ise daha büyük bir ticari minibüs için Ford’dan yardım bekliyor. Anlayacağınız ortaklık ve üretim detayları henüz kesin değil. Önümüzde aylarda belli olması beklenen detaylar şimdilik iki firma arasında bir sır.

Ford Ranger WildTrak vs Volkswagen Amarok V6 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Vw nin Marka algısı ve İç mekana olan özeni ile Ford un sapasağlam altyapısı ve Arazi kabiliyeti birleştiyse muazzam olur. Zira Kuganın çıktığı yeri çıkamayan Amarok un en büyük handikabı Çözülmüş olur. Açıkçası Ford olsam elimdeki Arazi kabiliyetini VW e kolay kolay vermezdim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu