Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Lamborghini, Koronavirüs nedeni ile fabrikasını kapattı

Koronavirüsü nedeniyle üretimi 25 Mart'ta kadar durdurdu.




İtalyan otomobil üreticisi Lamborghini, İtalya Sant’Agata Bolognese’de bulunan fabrikasını Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle geçici olarak kapatma kararı aldı. 

İtalya’da ve tüm dünyada gittikçe şiddetini artıran Koronavirüs (Kovid-19), son 24 saatte 250 kişinin daha hayatını kaybetmesine neden oldu. Salgında ölü sayısı sadece İtalya’da 1,266’ya yükseldi.

Lamborghini, Perşembe günü e-posta yoluyla yaptığı açıklamada, şirket çalışanlarının Koronavirüs’den (Kovid-19)  ciddi anlamda etkilendiğini bu yüzden fabrikayı 25 Mart tarihine kadar kapatmak zorunda kaldıklarını belirtti. Fabrika şuanda kapalı durumda.

Lamborghini CEO’su Stefano Domenicali yaptığı açıklamada, Bu önlem, şu anda kendimizi bulduğumuz olağanüstü durumda, halkımıza karşı bir sosyal sorumluluk ve yüksek duyarlılık eylemidir açıklamalarında bulundu. Ayrıca Stefano Domenicali “Hız ve doğru esneklikle, halkımızla işbirliği yaparak ve doğru zamanda yeniden başlamak için durumu izlemeye devam ediyoruz. cümlelerini söylemlerine ekledi.

Lamborghini Huracan LP 610-4 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu