FeaturedHaberler

MOOV by Garenta, araçlarında dezenfektasyon yapıyor




Serbest dolaşımlı, paylaşımlı araçlarla araç kiralamaya özgürlük getiren MOOV by Garenta, bakteri ve virüslere karşı 30 gün boyunca etkili bir ürünle araçlarında dezenfekte işlemi uygulamaya başladı.

Araç kiralama sektörünün öncü ve yenilikçi markası Garenta, koronavirüse karşı müşterilerini korumak adına önlemlerini aldı. MOOV by Garenta İstanbul’daki 1.500 aracını 30 gün boyunca bakteri ve virüslere karşı koruma sağlayan özel bir dezenfeksiyon malzemesiyle temizledi. İzmir’de bulunan 200 aracın ise dezenfekte işlemi bu hafta içerisinde tamamlanacak.

Koronavirüse karşı alınan önlemlerle ilgili bilgi veren Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Emre Ayyıldız, “Dünya genelinde yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle toplu taşımada yüzde 70’e varan düşüş yaşandı. Aracı olanlar kendi araçlarıyla, olmayanlar ise araç kiralama, paylaşımlı araç gibi farklı alternatiflerle ulaşım ihtiyacını gidermeye çalışıyor. Özellikle toplu taşımaya ciddi bir alternatif oluşturan paylaşımlı araç markamız MOOV by Garenta ile tüketicilerimizin ulaşım ihtiyaçları olduğu her an yanlarındayız. Bu süreçte biz de müşterilerimize karşı olan sorumluluğumuzun bilinciyle araçlarımızı dezenfekte ediyorduk. Yeni uygulamaya başladığımız işlemle bugün (24 Mart Salı) İstanbul’daki 1.500 aracımızı bakteri ve virüslere karşı 30 gün boyunca koruma sağlayan özel bir dezenfeksiyon malzemesiyle temizledik. Yarın da (25 Mart Çarşamba) İzmir’deki 200 aracımız için aynı işlemi uygulayacağız. Bu süreçte gece gündüz dezenfekte işleminde çalışan operasyon ekibimize de çok teşekkür ederiz” dedi.

Yapılan işlem hakkında da bilgi veren Ayyıldız, “Anadolu Grubu’nun da bu dönemde uyguladığı, nano gümüş teknolojisi adı verilen Sağlık Bakanlığı onaylı bu ürün; hastaneler, yoğun bakım üniteleri, havalimanları, okullar gibi pek çok yerde kullanılıyor. Uygulandığı alana göre gösterdiği etkinin süresi değişebiliyor. Otomobillerde uygulanması halinde 1 ile 3 ay arasında etkili oluyor ancak biz minimum süre olan 1 ayı kabul edeceğiz ve salgın durumunun devamına göre araçlarımızda uygulamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MOOV by Garenta ile araç kiralamak çok kolay

Eylül 2018’de ilk olarak İstanbul’da faaliyetlerine başlayan şirket, Şubat 2020 itibarıyla İzmir’de de hizmet vermeye başladı. Serbest dolaşımlı paylaşımlı araçlarla kullanıcılarına özgürlük sunan MOOV by Garenta’da, ihtiyacınız olan süre kadar kiralar, kullandığınız süre kadar ödeme yaparsınız, ayrıca 5 saatin üzerindeki kiralamalarınızda günlük kiralama opsiyonundan yararlanabilirsiniz.

15 dakikası 9,5 TL’den başlayan fiyatlarla 5 km’lik yakıt ve sigorta dahil olarak kiralama yapılabilen MOOV by Garenta’da, sözleşmeden kiralamaya kadar tüm süreç dijital olarak çalışıyor. Akıllı telefonunuza ücretsiz olarak indireceğiniz MOOV by Garenta uygulamasıyla siz de bu hizmetten yararlanabilirsiniz. MOOV by Garenta, İstanbul’da İSPARK ve İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İzelman otoparklarını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Bu virüsler foruma geçen yıl bulaştı, PSATR-19 virüsü. PSATR-19’un öldürücü etkisi yok, en büyük etkileri can sıkmak. Şu yorum yapanlar tasmalarını tutanlara, onlar da gidip PSA TR’ye söylesin de servis kalitesini artırsınlar. Peugeot alma ihtimali olan insanları da soğuttular.
  2. Garenta neden opel almıyor

    Çünkü PSA bünyesindeki markaların servis kalitesi çok kötü, rutin bakımları kendi bünyelerinde yapıyorlardır muhtemelen ama servise gitmek gerekse o markaların servisleriyle uğraşılmaz.

    Servise gittikçe Peugeot aldığıma lanet ediyordum. 308 sahibiyken arabayı özel Honda servisine götürüyordum.

  3. ben de kendi opel astra’mı dezenfekte ettim. Opelinizi dezenfekte edince + 10 hp fark ediyor arkadaşlar kesin bilgi yayalım
  4. ben de kendi opel astra’mı dezenfekte ettim. Opelinizi dezenfekte edince + 10 hp fark ediyor arkadaşlar kesin bilgi yayalım

    Siz OPEL aracınızı nasıl dezenfekte ediyorsunuz bilgi verir misiniz , çünkü bende OPEL aracımı dezenfekte etmek istiyorum , hatta bir çok OPEL sahibi arkadaşımda bu konuyu merak ediyor , acaba OPEL müşteri hizmetlerinden destek alabilir miyiz , teşekkür ederim OPEL.

  5. Siz OPEL aracınızı nasıl dezenfekte ediyorsunuz bilgi verir misiniz , çünkü bende OPEL aracımı dezenfekte etmek istiyorum , hatta bir çok OPEL sahibi arkadaşımda bu konuyu merak ediyor , acaba OPEL müşteri hizmetlerinden destek alabilir miyiz , teşekkür ederim OPEL.

    benim OPEL aracım için dezenfekte yöntemim farklı, sizin OPEL farklı olabilir. @bt nin OPEL aracı için çok farklı olabilir.

    OPEL bu, farklı bi kere. Geçen arkadaşım başka marka alacaktı, benim OPEL’ime bindi, OPEL aldı.

  6. Onun opeli o şekil dezenfekte olur bunun opeli bu şekil, başkasının opeli de başka şekil dezenfekte olabilir yani HERKESİN OPELİNE KİMSE KARIŞAMAZ
  7. WIR LEBEN AUTOS OPEL OPEL OPEL KALP KALP <3(Sizin gibi bot olmaz olsun ban yemeye doymadınız gitti)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu