Haberler

Transformers filminin kaslı oyuncağı satılıyor




Transformers: Kayıp Çağ filminin kuşkusuz en kaslı yaban arısı ’67 Camaro, sonunda açık arttırma ile satılıyor. Dünyanın en büyük klasik otomobil müzayede şirketlerinden Barrett Jackson‘ın üstleneceği etkinlik Arizona’da bu ay içinde gerçekleşecek.

Şu anda sadece filmin yönetmeni Michael Bay’de olan bu özel otomobil, saten siyah bir dış görünüme sahip. Genişletilmiş çamurluklar, karbon fiber ön lip, üç parçalı yarış jantları ve Nitto düşük profilli lastikler kullanılarak çok daha agresif bir yoruma kavuşan araçta LED farlara, sarı aksamlara ve Transformer grafiklerine de yer verilmiş.

İç mekanın albenisi dışardaki detayların yanında o kadar fazla olmasa da siyah deri koltuklar, üç kollu direksiyon ve dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi ile içeriye de bir tat katılabilmiş. Cobalt göstergeler, “Tigercage” rollbarlar ve özel bir orta konsol da diğer oyuncaklardan birkaçı.

Kaputun altında LS2 ya da LS3 V8 motor barındıran motor, 6 ileri düz vites ile birlikte çalışıyor. Barret Jackson henüz fazla teknik detaya girmese de yaban arısının Wilwood frenlere, Ford 9” arka dingile ve farklı bir süspansiyon sistemine sahip olduğu biliniyor.

Emre Girit

2000'li yılların başlarında, henüz çocukken E46 M3 ile başlayan otomobillere olan merakım, zamanla bir tutkuya dönüştü. Halen karakter sahibi otomobilleri yaşamayı ve yaşatmayı, otomobil kullanırken limitleri zorlamayı büyük bir keyifle devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu