FeaturedHaberler

Makyajlanan 2021 Chevrolet Camaro tanıtıldı!

Yeni Camaro'da küçük dokunuşlar ve iyileştirmeler yapılmış.




Yenilenen Chevrolet Camaro, küçük geliştirmeler ve yenilikler ile karşımıza çıktı.

Yeni Camaro GM’in klasikleşmiş izlerini taşımaya devam ediyor. Ön tampon ve ızgaralarda ince dokunuşlar yaparak daha modern ve sportif bir görünüme sahip olan modelde, asıl değişimi renk seçeneklerinde yaşamış durumda. Opsiyon olarak sunulacak yeni renkler ile araç garnet kırmızı ve ralli yeşili metalik renk seçenekleri ile oldukça iyi bir görünüme sahip olacak. Karşınızda 2021 Chevrolet Camaro;

Camaro

İç mekan ise artık daha teknolojik

Chevrolet yeni Bumblebee’sinin iç mekanında ise yine küçük değişiklikler yapılmış. Camaro’nun multimedia sisteminde ise artık kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay mevcut. Ayrıca yeni Camaro’da akıllı telefonlarınız için kablosuz şarj özelliğine sahip bir bölme mevcut.

2021 Chevrolet Camaro motor seçenekleri ise şu şekilde; Turboşarjlı 2.0 litre hacmine sahip dört silindirli ve 275 beygir güç üreten standart model bizleri karşılıyor. Camaro SS modelinde ise 6.2 litrelik bir V8 motor bulunuyor. Bu motor ise tam 455 beygir güç üretiyor. Aracın şanzımanında da değişiklik yapılmış. 1LE Track Performans Paketine sahip 2021 Chevrolet Camaro SS modelleri, on ileri otomatik şanzıman ile sipariş edilebilir olacak. Makyajlı Camaro’nun fiyatı için şuan herhangi bir net bilgi söz konusu değil.

1961 Chevrolet Bel Air Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu