Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Elektriği gücü; RevoZport, Model 3R Evo tanıtıldı




Hong Kong merkezli RevoZport isimli şirket, Tesla Model 3’ün pist kullanımına en uygun hale getirmiş versiyonu olan Model 3R Evo’yu tanıttı.

Tesla Model 3 için en iyi pist versiyonunu geliştiren şirket, Model 3R isimli modifiye kitini tanıtmıştı: Tüm dünyada ses getiren bu gelişme sonrası şirket Model 3R Evo ile karşımızda. Şirketin R-Zentric elektrikli otomobiller üzerinde çalışan departmanı, Golf-e’den La Ferrari’ye kadar birçok otomobil üzerinde geliştirmeler gerçekleştiriyor.

RevoZport Model 3R Evo

Şirketin, R-Zentric departmanı tarafından hazırlanmış

R-Zentric departmanın son çalışması ise Tesla Model 3’de oldu. Orijinalinde sade bir tasarım ile karşımıza çıksan model R-Zentric tarafından agresif bir görünme sahip olmuş. Otomobilin ön tarafında bir lip arkasında ise bir difüzör yerleştirilmiş. Ayrıca bu lip ve difüzörü haraket edebilir halde tasarlanmış. Bu sayede ön ve arka taraftaki parçalar yere basma kuvveti gerektiğinde farklı bir şekil alarak yere basma kuvvetini artırıyor.

RevoZport’un son modeli Model 3R Evo, Michelin Pilot Super Sport lastikle geliyor. Ayrıca özel RevoZport jantlara ve Brembo frenlere sahip olan modelin kaputu ve bagajı da tamamen karbonfiber malzemeler ile değiştirilmiş. Bu değişiklikler ile 20 kilo daha hafifleyen modelin fiyatı hakkında resmi bir açıklama yapılmış değil. Gel gelelim tahminler 10.000 dolar civarlarında extra bir fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor.

TESLA MODEL S P90D Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu