Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Tesla Roaster’ın üretim tarihinin ertelendiği açıklandı

Tesla Roadster'ın üretim tarihinin 2022 yılında başlanması tahmin ediliyor




Elon Musk, Reusters ile yaptığı yayında, Roadster modelinden önce Cybertruck, Model Y gibi üretilmesi gerektiğini söyledi.

Tesla Roadster, 2017 yılında 2.Jenerasyonu ile karşımıza çıkmıştı. 0’dan 100 km/s hıza 2 saniyenin altında ulaşabilen bir elektrikli spor otomobil olan model, oldukça dikkat çekmişti. Reuters’da Joe Rogan ile bir radyo yayınına katılan Tesla CEO’su Elon Musk, Roadster modelinin pazarda daha önemli konumda olan diğer modellerden sonra üretileceğini açıkladı. Buna karşılık Joe Rogan, Elon Musk’a, “Bir Roadster satın almak istesem ne zaman alabilirim?” diye soru sordu ve Elon Musk cevap olarak, “Şimdilik bir tarih veremiyorum” dedi.

Elon Musk, Tesla Roadster ile alakalı, “Roadster modeli yemekten sonra gelen bir tatlı gibi. Ancak bizim öncesinde et, patates ve sebzelerden oluşan ana yemeği tamamlamamız lazım. Bu da şu anlama geliyor tamamlamamız gereken iki şey daha var, onlardan sonra Roadster’ın üretimine odaklanacağız” dedi. Buna ek olarak Musk, Tesla’nın Cybertruck modelininin Roadster’dan daha önce üretmesi gerektiğini de açıkladı.

Tesla Cybertruck teslimatlarının başlangıç tarihi için 2021 yılının son ayları olacağı da konuşuluyor Tesla Roadster modeli için ise 2022 yılı tahmin ediliyor.

TESLA MODEL S P90D Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu