Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yeni Mercedes-Benz S Serisi kamuflajsız görüntülendi!

Eylül ayında resmi olarak tanıtılması bekleniyor




Merakla beklenen yeni Mercedes-Benz S Serisi, şimdiye kadar bir çok kez kamuflajlı şekilde test edilirken karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise model çok hafif bir kamuflaj ile karşımızda.

Sızdırılan fotoğraflara baktığımızda yeni Mercedes-Benz S Serisi, mevcut modelle göre biraz büyümüş ve  daha belirgin ön ızgaralar ile karşımıza çıkmış durumda. İnce yeni farlar ile CLS benzeyen arka stop tasarımı da dikkat çekiyor. Arka stop lambalarının üstündeki kalın krom parça ve aynı şekilde tamponun altında bulunan krom detaylar modele prestij katmış.

İç mekan tamamen yenilenmiş

Asıl değişim ise iç mekanda bulunuyor. Tamamen yenilenen kokpit tasarımı 2019 yılında tanıtılan Vision EQS modeli ile benzerlik taşıyor.Yeni S Serisi’nde çift katmanlı konsol dikkat çekiyor.Üst katmanda bulunan yan yana konumlandırılmış hava menfezleri de tasarımı tamamen değiştirmiş.

Alt katmanda ise parlak bir bölüm bizleri karşılıyor. Dikey hava menfezleri ve motor çalıştırma düğmesi bu bölümde yer alıyor. Yeni bilgi-eğlence sisteminin ekranı ise torpidonun merkezinde dikey olarak konumlandırılmış.

Eylül ayında tanıtılması beklenen Yeni Mercedes-Benz S Serisi, seviye 3 otonom sürüş teknolojisi, aktif süspansiyon, dört tekerlekten yönlendirme sistemi ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca hafif hibrit ve şarj edilebilir hibrit versiyon seçeneklerinin olacağı da tahminler arasında.

Mercedes-AMG S63 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu