Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yetkililer açıkladı; Aylık kasko uygulaması geliyor




Koronavirüs salgını sebebi ile maddi anlamda zor günler geçiren sürücüler için aylık bazda ödenebilecek bir kasko sistemi duyuruldu!

Koronavirüs daha önce görmediğimiz uygulamaları da karşımıza çıkarmaya devam ediyor. Piyasadaki yıllık tekliflerden daha farklı olarak yıllık değil aylık güvence sağlayan Aylık Kasko Sistemi yürürlüğe giriyor. Aracınızın kasko yenilemesi geldiği halde belirli nedenlerle yenileme yaptıramadığınız durumlarda bu sistem tam size göre olabilir. Çünkü tek seferde yüklü ödeme yapmanız yerine aylık bazda ödeme yapmak mümkün olacak. Böylece kredi kartı limitlerinizi de kontrol altında tutabileceksiniz. Siz devam ettirmek istediğiniz sürece otomatik olarak kartınızdan ücret çekilecek. 30 TL ile 100 TL arasında araç modeline değerine göre değişen fiyatların sürücüler tarafından oldukça beğenileceği düşünülüyor.

İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği İSAD Onursal Başkanı Turusan Bağcı, “Sigortalılarımız yıl içerisinde istediği zaman aylık poliçe yaptırmaktan vazgeçebilir, poliçesini belli bir süre durdurabilir veya geniş teminatlı kasko poliçesine geçiş yapabilir. Ayrıca bu ürünümüzde herhangi bir servis kısıtlaması da yok. Müşterilerimiz olası hasar durumunda araçlarının tamirini diledikleri serviste gerçekleştirebilirler. Diğer taraftan araç sahipleri için en önemli riskler olan çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma risklerine karşı teminat sunan Aylık Kasko Sigortası’na, isteğe bağlı olarak İhtiyari Mali Mesuliyet teminatı ve 7/24 Asistans Paketi de dahil edilebiliyor” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu