FeaturedHaberler

2020 Jeep Compass Türkiye’de satışa sunuldu!




2020 Jeep Compass, Türkiye’de satışa sunuldu. Mayıs ayına özel bir satış kampanyası ile Türkiye’de satışa sunulan Jeep Compass modelleri, hakkında detaylar haberimizde.

Limited ve Limited Exucutive donanım seçenekleriyle satışa sunulan Jeep Compass’ın Limited versiyonlarında 8,4 inç’lik Apple Car Play ve Android Auto özellikli dokunmatik UConnect Multimedya Sistemi, ısıtmalı direksiyon ve koltuklar, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Park Yardım Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Elektrikli bagaj kapağı gibi bir çok donanım bulunuyor.

Ayrıca bununla beraber, buz çözme özellikli dış dikiz aynaları, anahtarsız çalıştırma, 40/20/40 bagaja açılan katlanabilir arka koltuk, kaldırılabilir ve yüksekliği ayarlanabilir bagaj tabanı ve ön yolcu koltuğu altında saklama gözleri de yeni Jeep Compass bulunuyor.

Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü, yaptığı açıklamada “Pazardaki talep ve Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) salgınının etkisiyle, sene başından itibaren yeni araç bulunabilirliği azaldı. Bu durum, özellikle ithal modelleri  etkiledi. Söz konusu dönemde Jeep markası olarak;Compass’ın yeni model yılı versiyonunu otomobil severlere ulaştırmak için yoğun girişimde bulunduk. Sonuç olarak, Mayıs ayı itibariyle 160 adet 2020 model yılına ait Jeep Compass’ı ülkemize getirmeyi başardık. Aldığımız talep doğrultusunda kısa süre içerisinde 160 adet Compass’ın satışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

“Jeep Selec-Terrain” 4×4 sürüş sistemi standart olarak sunuluyor

Jeep Compass, 1.4 litre 170 HP güç üreten motor ile gelen Jeep Compaas modellerinde “Jeep Selec-Terrain” adı verilen Jeep’in 4×4 sürüş sistemi ile standart olarak geliyor. Bu sistem her türlü hava ve yol şartında en iyi dört tekerlekten çekiş performansını sağlamak için “Normal, Kar, Kum ve Çamur” adı verilen sürüş modlarını sürücüsüne sunuyor.

2020 Jeep Compaas satış fiyatı ise 369.900TL’den başlıyor ve en üst versiyon is 389.900TL fiyat etiketi ile satışta.

Jeep Compass Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu