Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Genlerinde var; 97 yaşında Ford Mustang GT kullanan adam




“Adım Lennart, 97 yaşındayım. Ford Mustang Fastback 5.0-litre V8 kullanıyorum ve çok mutluyum.”

Bu sözlerin sahibi Lennart, İsveç’in başkenti Stokholm’de dünyaya geldiğinde Ford’un ilk popüler aracı Model T henüz 11 yaşındaydı. Kendisi, 1960’ların orijinal Ford Mustang’ini ülkesinde satın alan ilk kişilerden biriydi ve o aracı asla unutmadı.

“Mustang ilk çıktığından beri hayranıyım ve o günden beri başka bir aracı neredeyse hiç aklımdan geçirmedim.” Yeni otomobilini teslim alıp ailesine göstermeye gittiğinde yanında bulunan ve onu filme çeken ekiplere şöyle dedi: “Sürerken kendinizi kral gibi hissediyorsunuz.”

“Belki de yaşayacak fazla zamanım kalmadı.” derken rahat bir edayla konuşan Lennart, yeni spor kırmızısı Mustang’inin direksiyonuna geçtiğinde şöyle dedi: “Gerçek araç işte budur. Otomobil sürmek için ve hayatın tadını çıkarmak için önüme gelen fırsatları değerlendirmek istiyorum.”

Yarı zamanında muhasebeci olarak çalışan Lennart, başarılı bir iş adamı. 100 yaşına geldiğinde de halen direksiyon başında olmak isteyenlere tavsiyeleri var.

“Genç sürücülerin aceleci olmamasını tavsiye ediyorum.” diyen Lennart, “Bir otomobili sürmeden önce onun hakkında bolca bilgi edinin. Her zaman güvenliğe öncelik verin.” diyerek sözlerini tamamlıyor.

Yeni Ford Focus 1.5 TDCi ST-Line 8AT Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

https://www.youtube.com/watch?v=xe69Az-sIQE&feature=emb_title

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Allahım nasip et. Çok korkuyorum ileri yaşlarda sürüş yeteneklerim azalır kaybolur diye. Ölene kadar en azından istediğim yere gidebileyim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu