Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

2020 BMW 4 Serisi Coupe sızdırıldı!




BMW yeni 4 Serisi Coupe’yi 2 Haziran 2020’de tanıtıcağını açıklamıştı anca BMW ile resmi olarak hiç bir bağlantısı olmayan BMWorldM isimli Instagram sayfası, yeni 4 serisinin bir kaç görüntüsünü paylaştı.

Oldukça büyük bir ön ızgara ile karşımıza çıkan yeni 4 Serisi, tasarım olarak yeni nesil BMW’ler ile oldukça benzer. (Özellikle ön ızgara konusunda!)  Fotoğraflarda yeni 4 Serisi’nin M Performance modellerinde bulunan parçaların bulunduğu M440i versiyonu olduğu da belirtelim.

Geçen sene tanıtılan Concept 4 modeline oldukça benzer bir tasarım ile çıkan model de devasa ön ızgara, ince LED farlar, kaslı kaput çizgisi ve tavan çizgisi dikkat çekiyor.

Sızdırılan Yeni 4 Serisi Coupe’nin broşürde bulunan renk seçenekleri ise Alpine White, Black Sapphire, Mineral White, Bluestone, Artic Race Blue, Portimao Blue, Sunset Orange, Sanremo Green, Black Non-Metallic, Brilliant White Metallic, Dravite Grey, Frozen Deep Grey, Frozen Portimao Blue, Tanzanite Blue olarak karşımıza çıkıyor.

Broşürde dikkat çeken detaylara baktığımızda “sıradanların arasında bir ikon” sloganı ile karşımızda olan modelin M Performance dokunuşlarına sahip M440i versiyonu M4’ün bir alt kısmında yer alıyor. M440i, 374 BG güç ve 500 Nm tork üreten 3.0 litre sıralı 6 silindir motora sahip.

BMW 4 Serisi Coupe M440i, sadece xDrive dört çeker sistemi ve 8 ileri Steptronic şanzıman ile satın alınacak. Ayrıca M440i’de bir de hafif hibrit sisteme yer verilmiş. Kısa süreli 11 bg (8 kW) takviye sağlayan bir sistemde bulunacak ve bu sayede yakıt tüketimini ve CO2 salımını düşürme hedefleniyor.

Yeni 4 Serisi diğer motor seçenekleri ise yüksek ihtimalle G20 3 Serisi ile aynı olacaktır. Resmi olarak ise yeni BMW 4 Serisi Coupe 2 Haziran 2020’de tanıtılacak.

BMW 320i M Sport POV Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Anlamadığım şey şu tepki çektiğini pek ala biliyorsun niye daha hala dayatıyorsun, şu böbrekleri.Tamam insanlar zamanla alışacaklar ama niye yani?Alınacak bir risk mi, bence değil.Zaten muhtemelen yine bol bol satacaklarını düşündüğü yeni BMW 3 ‘te bu kumarı oynayamadılar sırf bu sebepten dolayı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu