Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Porsche Cayenne ve Cayenne Coupe GTS tanıtıldı




Porsche, Cayenne ve Cayenne Coupe modellerine S ile Turbo arasına konumlandırdığı yeni GTS versiyonunu tanıttı.

Cayenne GTS’in Coupe versiyonunda Sport Chrono paketi standart olarak gelecek. Her iki kasa tipinde de 4.0 litre çift turbo V8 motor bulunuyor. 460 beygir güç ve 620 Nm tork sunan model dört tekerlekten çekiş sistemine sahip. Sport Chrono paketi ile beraber Performance Start adlı kalkış kontrol sistemi sayesinde Cayenne Coupe GTS sıfırdan 100 km/h hıza 4.3 saniyede ulaşabilecek. Cayenne GTS’te ise opsiyon olarak sunan Sport Chrono paketi ile beraber sıfırdan 100 km/h hıza 4.6 saniyede çıkacak. Her iki aracın da maksimum hızı 270 km/h.

Alman otomotiv üreticisi, Cayenne GTS ve Cayenne Coupe GTS, modellerinde  Porsche’nin Active Suspension Management (PASM) teknolojisiyle beraber sunuyor. GTS ikilisi, S versiyonlarına göre sürüş yüksekliğini 30 mm kadar daha alçaltabilecek.

Porsche Cayenne GTS

Her iki GTS modeli de standart olarak tamponun her iki köşesine yerleştirilmiş yuvarlak egzoz çıkışına ve bu borular arasına konumlanan bir difüzöre sahip. Fakat Coupe GTS alıcıları, merkezi çıkışlı oval çift egzoz borusu içeren Lightweight Sport Pack ile bu görünümü isterlerse opsiyon olarak satın alarak değiştirebilecekler. Ayrıca bu sistemin egzoz sesini de artırdığını belirtelim.

Tasarımsal olarak her iki GTS versiyonunda Sport Design paketi ile ön hava girişleri, cam çerçevesi ve amblem gibi bölümleri siyah renk ile geldiğini ve LED ön farlar ve filmli LED stoplar ile donatılan araçların standart olarak gelen 21 inç RS Spyder Design jantlara sahip.

Porsche Cayenne GTS

İç mekanda ise koltuk, kapı paneli, tavan döşemesi ve merkezi konsolda Alkantara malzemeler kullanılmış durumda. Ayrıca Siyah ve fırçalı alüminyum trim parçaları da bulunuyor. koltuklar ise 8 yöne ayarlanabiliyor.

Almanya pazarına Cayenne GTS 114.087 Euro, Cayenne Coupe GTS ise 118.490 Euro’dan başlayan giriş fiyatları ile sonbahar’da satışa sunulacak

BMW E60 520d Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu