Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yeni Skoda Octavia Scout, resmi olarak tanıtıldı!




Dördüncü nesil Skoda Octavia ailesinin en yeni üyesi Scout, bir önceki jenerasyonda olduğu gibi, 15 mm arttırılmış yerden yüksekliği ve gövde kiti ile dikkat çekiyor.

Daha önce yalnızca dört çeker sistemiyle satılan Octavia Scout, fiyat bandını biraz daha aşağıda tutmak adına, ilk kez önden çeker opsiyonunu da sunacak. Volkswagen Grubu’nun güncel makinelerinden olan benzinli 1.5 TSI (150 bg) ve dizel 2.0 TDI (115 bg) motor seçenekleri, yeni Octavia Scout’un giriş seviyesini oluşturuyor. Ayrıca, 6 ileri manuel şanzımanla giriş seviyesinde satın alınabiliyor.

Bir üst seviyede yer alan 1.5 TSI e-TEC ile Skoda, yeni Octavia Scout müşterilerine hafif hibrit teknolojisi ile 7 ileri, çift kavramalı otomatik şanzıman (DSG) sunuyor. Daha fazla güç isteyenler içinse 190 bg gücündeki 2.0 TSI benzinli motor ile 200 bg güç, 400 Nm tork üreten 2.0 TDI Evo dizel motor bulunuyor. Her iki model de 7 ileri DSG ve markanın 4×4 adlı dört çeker sistemi ile eşli ve dizel olanın çekme kapasitesini 2 ton olarak belirtiliyor.

 Skoda Octavia Scout

Yeni nesil modelin altyapısına geçişerek Octavia Scout yerini aldığı araca göre 16 mm daha uzun, 15 mm daha geniş. 640 litre ile büyük bir bagaj hacmi de sunan aracın, ön ve arka taraftaki gövde koruma panelleri de bulunuyor.. Standart olarak 18 inç jantlar ile gelen model ekstra ücret karşılığında 19 inç olarak satın alınabiliyor. Ayrıca lastiklerin üzerinde ise plastik çamurluk eklerine yer verilmiş durumda.

 Skoda Octavia Scout

Skoda, Octavia Scout modelini diğer Octavia’lardan farklı olduğunu hissettirmek için ise modele özel koltuklar bulunuyor. Ayrıca orta konsolda ahşaba benzer trim parçaları kullanmış. İç mekân genelinde kullanılan krom detaylar kalite hissini arttırırken kahverengi dikişler de bu modele has özelliklerden bir tanesi.

Önümüzdeki aylarda satışa sunulacak olan yeni Skoda Octavia Scout’ta gümüş tavan rayları, ısıtmalı ve elektrikli katlanır yan aynaları, LED sis farları gibi donanımları standart olarak sunarken 10 inç multimedya ekranı ve full-LED matrix farlar opsiyon olarak satın alınabiliyor.

Yeni Skoda Octavia Scout ile ilgili diğer detaylar ise Temmuz ayının başında Skoda tarafından paylaşacak.

Skoda Octavia 1.0 TSI DSG Testimizi izlemke için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu