Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yenilenen SEAT Ateca, Xperience donanım seçeneği ile tanıtıldı




Makyajlanan Seat Ateca, Xperience donanım seçeneği ve yeni dizel motor seçeneği ile karşımıza çıktı.

Seat Ateca 300 bin adetin üzerinde satış rakamı ile Seat’ın şimdiye kadarki en başarılı SUV’si oldu. Makyaj operasyonu ile artık çok daha güncel ve teknolojik özellikler ile yenilenen Seat Ateca, ufak tasarım değişiklikleri ve önemli teknik yenilikler karşımızda. Ayrıca yenilenen Seat Ateca’ya Xperience donanım seçeneği’de eklendi.

Seat Ateca

Yenilenen Seat Ateca’nın Xperience donanım seçeneği ile aracın ön ve arka bölümünde, yan eteklerinde ve cam çıtaların’da parlak metal detaylar bulunurken siyah renk ile parçalar kombine edilmiş durumda. Yenilenen Seat Ateca’da 16 ile 19 inç arası boyutlara sahip 14 farklı alaşım jant seçeneği sunan model standart olarak LED farlara sahip dinamik sinyal lambaları bulunan modelde buna ek olarak yeni modelin arka kısımdaki “Ateca” yazısının daha belirgin bir yapıda olduğu dikkat çekiyor.

Seat Ateca

Yenilenen Seat Ateca’nın iç mekanında ise markanın en yeni 10.25 inçlik dijital gösterge paneli bulunuyor. SEAT’ın yeni bilgi eğlence sistemi ise 8.25 veya 9.2 inç ekran boyutlarında tercih edilebiliyor. Direksiyon simidi ve ön cam ise opsiyonel olarak ısıtmalı şekilde satın alınabiliyor.

Yenilenen Seat Ateca’nın teknik özelliklerine baktığımızda 1.0 litrelik turboşarjlı benzinli motor 110 beygir güc üretiyor. 1.0 litrelik bu motor manuel şanzıman ve önden çeker kombinasyonuna sahip. Çift kavrama otomatik (DSG) şanzıman’a sahip 1.5 litrelik dört silindirli benzinli motor 150 beygir güç üretiyor. 190 beygir güç üreten 2.0 litrelik benzinli motor ise çift kavramalı otomatik (DSG) şanzıman ile dört tekerlekten çekiş sistemine sahip.

Yenilenen Seat Ateca’da bulunan 1.6 TDI dizel motor yerini VW Grubu’nun yeni 2.0 litrelik TDI motora bırakıyor. Bu motor 115 beygir güç ile manuel şanzıman seçeneği ile satın alınabilirken istenirse 150 beygir güç üreten manuel şanzıman ile veya çift kavramalı otomatik (DSG) şanzıman ile satın alınabilecek.

Yenilenen Seat Ateca’nın satışlarının ne zaman başlayacağı ve fiyatı ise henüz açıklanmadı.

BMW E60 520d Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu