Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Ferrari Roma Eylül ayında Türkiye’ye geliyor!




İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari, yeni V8 motorlu coupe modeli olan Roma’yı Eylül ayında Türkiye getiriyor. ilk etapta sadece iki adet gelecek olan Ferrari Roma modelinin ikisi de daha gelmeden satılmış durumda.

Ferrari’nin yeni V8 motorlu coupe modeli Roma kendine özgü ikonik tasarımıyla ve Nuova Dolce Vita (yeni tatlı hayat) konseptiyle karşımıza çıkmıştı. İsmini İtalya’nın başkenti Roma’dan alan modelin 2020 yılı içerisinde Türkiye’ye iki adet gelmesi planlanıyordu. Ferrari ise bu yıl gelecek olan iki aracıda Eylül ayında Türkiye’ye getiriyor fakat araçlar daha ülkemize gelmeden hepsi satıldı bile.

Ferrari Roma’dan bahsetmek gerekirse 1950 ve 1960’ların Roma’sını karakterize eden model, önde konumlanan ve 4 yıl üst üste yılın motoru seçilen turbo beslemeli V8 motorla satışa sunuluyor. 5.750 d/d’dan itibaren 620 beygir güç mevcut.

İlk kez Ferrari SF90 Stradale’de kullanıma sunulan yeni sekiz kademeli çift kavramalı yarı otomatik şanzıman, arkadan itiş ile kombine ediliyor. Ferrari Roma 100 km/s’ye 3.4 saniyede, 200 km/s’ye ise 9.3 saniyede ulaşıyor. Modelin anahtar teslim Türkiye satış fiyatı ise 3.981.000 TL.

Yeni Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid e-CVT Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu