Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Ford, Yeni Kuga modellerini geri çağırıyor!




Ford’un popüler SUV modeli Kuga için bir geri çağırma yapıldı. Yeni Ford Kuga’nın hibrit versiyonlarının çıkardığı yangın problemi nedeni ile Ford tarafından modeller geri çağırıyor.

Amerikan otomobil üretisicisi Ford, yeni tanıttığı ve piyasaya sürdüğü SUV modeli Kuga ile sorun yaşıyor. Yeni Ford Kuga’nın bir çok farklı motor seçeneği bulunuyor. Ford Kuga’nın şarj edilebilir hibrit versiyonunda ise pil paketinden kaynaklı olan yangınlar geldiği için Ford hemen konuya müdahale ederek  bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada yangınların pillerin fazla ısınmasından dolayı meydana geldiği ve araç sahiplerinin otomobillerini kapalı garajda bırakmamaları konusunda uyarı yapıldı.

Ford tarafından sorunla ilgili ayrıca yeni bir karar daha alındı. Ford Kuga PHEV modelinin satışlarını geçici olarak durduğunu açıkladı. Avrupa’da Ford Kuga PHEV modellerinin seri bir şekilde geri çağırma işlemininde başlatıldığını belirten Ford yetkilileri yaptığı araştırma sonucu bu sorundan etkilenen yaklaşık 27 bin araç olduğunu’da açıkladı. Türkiye’de ise Ford Kuga PHEV satılmıyor bu sayede ülkemizdeki yeni Ford Kuga sahipleri bu sorundan etkilenmiyor.

AUDI RS5 4.2 V8 QUATTRO Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu