FeaturedTestler

Bagajında Havuz Olan Araba ! | Yeni FORD PUMA




Yeni Ford Puma karşımıza SUV formu ile çıktı. Bu segmentte rekabetin hayli kızıştığı şu dönemde bakalım Ford Puma bekleneni verebildi mi? Ayrıca inovatif bir gelişme olan Mega Box’ı , Nehir ile birlikte eğlenceli bir şekilde test ettik 🙂 İyi seyirler!


Sen de aramıza KATIL hem destek ol hem de Otopark ayrıcalıklarına sahip ol  https://www.youtube.com/channel/UCGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q/join

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Bir takım şirinlikler filan. Sürücü otomobili pumadan süsme havuzlu çakma crossovera. Kadere bak
  2. Puma ismine her ne kadar yakışmasa da ciddi inovatif bir geliştirme bu. Bence bir çocuklu ailenin veya annenin ihtiyacı olan tüm şeyleri karşılıyor. Bu havuzla birlikte hem temizlik kolay, hem dikey bebek arabası yerleştiriliyor, yüksek araba, otomatik.
  3. Bildiğimiz Puma’nın yenisini de yapsalar, bunun gibi crossover da olsa, hatta Puma’yı hafif ticari olarak üretmiş olsalar bile nasılsa alamıyorum. O yüzden ha spor otomobil ha crossover benim için hiç bir şey fark etmez. Hatta spor otomobil olmaması daha iyi olmuş. Çünkü başkaları alıyor benim canım yanıyor. Sıkıldım milletin aldığı ama benim hiç bir zaman alamayacağım yeni spor araçları Youtube’dan izlemekten.

    Bu arada araba bahane Nehir şahane.. Allah nazarlardan saklasın çok tatlı bir hanım kız olmuş maşaallah.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu