FeaturedHaberler

Volkswagen, Polo GTI için siparişleri durdurdu!




Alman otomobil üreticisi Volkswagen’in B seğmentindeki hot hatch modeli olan Polo GTI”ın siparişlerini durduruldu.

Volkswagen’in Polo GTI modelini VW’nin web sitesindeki konfigüratörde kişiseleştirmek isteyen müşteriler artık bir mesaj ile karşılıyor. Bu mesaj ise “Polo GTI artık bireysel olarak sipariş edilemez. Ancak halihazırda üretilmiş araçlar sizin için mevcuttur. Volkswagen ortağınızla iletişime geçmeniz veya otomobil arama sayfasından, size uygun bir otomobil bulmanızı öneriyoruz”. mesajı bizleri karşılıyor.

İlk olarak Almanya’da yaşanan bu durum İngiltere, Fransa, İtalya ve İspanya dahil diğer büyük Avrupa pazarlarında da geçerli durumda. İlk etapta modelin satış performansının kötü olduğunu ve artık şirket tarafından üretilmeyeceği düşünülse de durum tamamen farklı.

Volkswagen basın sözcüsü Christoph Peine konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Polo GTI, yüksek talep nedeniyle şimdilik sipariş edilemiyor. Bu yıl için planlanan üretim adedi çoktan üretilip satıldı. Bu nedenle, şu an için GTI’yı satışta olan modeller arasından çıkarmaya karar verdik” ifadesini kullandı.

Peki bir VW Polo GTI satın almak istiyor ve otomobilinizi kendiniz tasarlamak istiyorsanız ne olacak? sorusuna cevap veren Volkswagen basın sözcüsü Christoph Peine, ”VW Polo GTI için yıl sonunda tekrardan siparişler açılacak.” dedi.

Yeni Skoda Scala Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu